BLIR FORELDRE: Ifølge nettstedet Radar Online, venter Gwen Stefani og Blake Shelton sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Ifølge nettstedet Radar Online, venter Gwen Stefani og Blake Shelton sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gwen Stefani og Blake Shelton:

- Gwen Stefani er gravid

Skal ha planlagt graviditeten i flere måneder.

Publisert

(Seoghør.no): Sangstjernene Gwen Stefani (47) og Blake Shelton (41) fant tonen da de var dommere i den amerikanske versjonen av «The Voice» i 2015.

Ifølge Radar Online har paret nå tatt forholdet til et nytt steg, og venter sitt første barn sammen.

Gwen Stefani skal allerede være flere måneder på vei. 47-åringen har brukt prøverørsmetoden tidligere, og har ifølge nettstedet gjort det samme denne gangen også.

#summer2017 ❤️love u guys gx

Et innlegg delt av Gwen Stefani (@gwenstefani)

Fra før har hun sønnene Kingston (11), Zuma (9) og Apollo (3) med eksmannen Gavin Rossdale (51).

Har besøkt fertilitetsklinikk

En kilde Radar Online har snakket med, hevder at «Don't Speak»-stjernen har besøkt samme fertilitetsklinikk opptil flere ganger, og at hun i tillegg har prøvd akupunktur.

- Gwen elsker å være mamma og Blake har hatt babyer på hjernen lenge, sier kilden.

- De visste at de ikke hadde noen tid å miste, så de har planlagt denne graviditeten ned til hver minste detalj.

Saken fortsetter nedenfor.

SPORTY MAMMA: Gwen med sønnene Zuma, Apollo og Kingston på vei til kirken i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
SPORTY MAMMA: Gwen med sønnene Zuma, Apollo og Kingston på vei til kirken i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble gravid etter fire år

Allerede i 2010 ville Gwen og hennes daværende ektemann Gavin ha et barn til, men stjernen oppdaget at hun, i en alder av 40, ville ha vanskeligheter med å få drømmen oppfylt.

- Jeg ville veldig, veldig, veldig gjerne ha en til for to år siden. Men det gikk ikke helt etter planen. Vi tenkte at alt fikk bli som det gjorde og sa oss fornøyd med familien vi fikk. Man kan ikke planlegge alt, ikke sant?, sa hun i et intervju med Marie Claire i 2012.

Etter to år og bruk av prøverørsmetoden, gikk likevel drømmen i oppfyllelse.

Gwen og Gavin fikk «mirakelsønnen» Apollo Bowie Flynn (3) i mars 2014, og den vordende trebarnsmoren avslørte nyheten så sent som i januar samme året.

I sitt aller første Instagram-innlegg skrev hun, «Jeg var klar til å gi fra meg kronen. Jeg er fremdeles dronningen i huset», etterfulgt av emneknaggene «det er en gutt» og «omgitt av gutter».

Saken fortsetter nedenfor.

I was ready to hand over the crown. but I guess I am still queen of the house. #itsaboy #surroundedbyboys

Et innlegg delt av Gwen Stefani (@gwenstefani)

Fødselen var det Gavin som annonserte på Twitter, der han også forklarte det spesielle navnevalget.

Bowie og Flynn er nemlig pikenavnene til Gavins og Gwens mødre, meddelte «Bush»-vokalisten.

- Vil ha en jente

Gwens kjæreste, countrysangeren Blake Shelton, har vært gift to ganger tidligere, men har ingen barn.

Åtte måneder før han og Gwen gikk ut offentlig som kjærester, skilte han seg fra «Tin Man»-sangeren Miranda Lambert (33). Da hadde de vært gift i fem år.

- Blake dør nesten etter å få barn, men ekskona Miranda utsatte det hele tiden. Gwen sier nå at hun ønsker å oppfylle babydrømmen til kjæresten, sa en kilde til UsWeekly tidligere i år.

- Hun drømmer om å få en jente denne gang.

Lynrask romanse

FORELSKET: Blake og Gwen har ikke holdt følelsene for hverandre skjult. Her under en «Walk of Fame»-seremoni i februar. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Blake og Gwen har ikke holdt følelsene for hverandre skjult. Her under en «Walk of Fame»-seremoni i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skapte overskrifter da det i 2015 ble kjent at «The Voice»-kollegene Blake Shelton og Gwen Stefani hadde funnet tonen.

Romanseryktene begynte å svirre for alvor i oktober i fjor, kort tid etter at Blake og Gwen brøt med hver sin ektefelle. To måneder tidligere kom sjokknyheten om at Gwen og ektemannen Gavin Rossdale (50) gikk fra hverandre etter nesten 20 år som par.

I månedsskiftet oktober/november bekreftet talspersoner for både Gwen og Blake at de to nylig hadde begynt å date, meldte E! News. Og i begynnelsen av november 2015 snakket Gwen Stefani ut om det ferske forholdet i et radiointervju.

Etter at den oppsiktsvekkende romansen mellom de to artistene ble offentlig kjent, valgte turtelduene først å holde en lav profil.

På Vanity Fairs celebre fest etter Oscar-utdelingen i februar, dukket duoen imidlertid opp sammen. Den gang viste stjerneparet endelig de varme følelsene sine foran fotografene - noe de altså har fortsatt med siden.

LES OGSÅ: Gwen Stefani slet med å skjule sugemerke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer