Musikerparet (t.v) Gwen Stefani og Gavin Rossdale ble kjærester allerede i 1995, men i sommer tok forholdet slutt. Den siste tiden har hun blitt sett oftere og oftere sammen med "The Voice"-kollega Blake Shelton (t.h). Foto: NTB Scanpix
Musikerparet (t.v) Gwen Stefani og Gavin Rossdale ble kjærester allerede i 1995, men i sommer tok forholdet slutt. Den siste tiden har hun blitt sett oftere og oftere sammen med "The Voice"-kollega Blake Shelton (t.h). Foto: NTB ScanpixVis mer

Gwen Stefani åpner seg om skilsmissen

- Livet mitt eksploderte rett i fjeset på meg, sier popstjernen.

SEOGHØR.NO: I august kom nyheten om at superparet Gwen Stefani (46) og Gavin Rossdale (50) skulle skilles etter 13 år som ektepar og 20 år som kjærester.

En måned senere ble det kjent at Gavin krever over halvparten av Gwens formue - som skal være på svimlende 995 millioner kroner, mens hans er anslått til «bare» 165 millioner kroner, ifølge RadarOnline.

Etter bruddet har flere menn kjempet om å vinne «No Doubt»-stjernens gunst, og etter at hun har blitt sett tett omslynget med sin nysingle «The Voice»-kollega, Blake Shelton (39), har romanseryktene mellom dem begynt å svirre.

- Jeg var bokstavelig talt den feste-jenta som du hører om etter at livet hennes har eksplodert, og man blir typisk: «Jeg skal på byen! Følg med!» fortalte Gwen om sin ville todagers Halloween-feiring, sammen med Blake Shelton, i et radiointervju med Carson Daly mandag, ifølge TMZ.com.

Da hun ble spurt om bildene som har dukket opp av henne og Shelton, ville hun hverken bekrefte eller avkrefte om det er noe på gang mellom dem.

Hi New York @blakeshelton @adamlevine @nbcthevoice gx

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

- Vi prøver bare å ha det gøy sammen, svarte hun.

 
 
NYSKILT: Etter fire år som mann og kone avslørte Blake Shelton og Miranda Lambert i juli at de skulle skilles. De hadde vært sammen i fem år før de giftet seg. Nå blir Shelton koblet til Stefani. Foto: Ap
NYSKILT: Etter fire år som mann og kone avslørte Blake Shelton og Miranda Lambert i juli at de skulle skilles. De hadde vært sammen i fem år før de giftet seg. Nå blir Shelton koblet til Stefani. Foto: Ap Vis mer

Videre åpnet den vakre musikeren seg om skilsmissen fra Gavin - som hun har sønnene Kingston (9), Zuma (7) og Apollo (20 mnd.) med.

- Du sa akkurat S-ordet på radioen! Wow, har noen en bøtte? For helt ærlig, så er dette mer intenst enn jeg trodde det skulle bli, sa hun da samtalen rundt skilsmissen dukket opp.

- Livet mitt eksploderte mer eller mindre rett i fjeset på meg, så nå har jeg dette nye livet og det er ganske fantastisk. Alt føles så nytt. Jeg føler meg inspirert. Jeg vet ikke hvordan ellers jeg skal beskrive det, fortsatte hun åpnet.

Saken fortsetter under bildet.

FLØRTEN TONE PÅ JOBB: - Det er absolutt noe på gang mellom dem. De flørter både under og etter opptak, sa en kilde som jobber i "The Voice" sin TV-produksjon til Radaronline i forrige måned. Foto: Xposure
FLØRTEN TONE PÅ JOBB: - Det er absolutt noe på gang mellom dem. De flørter både under og etter opptak, sa en kilde som jobber i "The Voice" sin TV-produksjon til Radaronline i forrige måned. Foto: Xposure Vis mer

Har skrevet låt om bruddet

Selv om sangfuglen synes det er deilig å være fri, så innrømmer hun også at det har vært noen tøffe tak å komme seg gjennom alt.

- Jeg har ingenting å skjule. Alle vet at jeg har vært gift i en evighet og nå er jeg ikke det lenger. Klarer du å forestille deg hvordan livet mitt er akkurat nå? Det er helt vilt!

- Jeg endte opp med å gå i studio, men for første gang så hadde jeg ikke lyst til å være der. Jeg ville være i senga mi og gråte. Og jeg gråt, hele veien ned til Santa Monica. Jeg tenkte: «Hva driver jeg på med? Hvorfor gjør jeg dette?»

Videre fortalte Stefani at hun nå prøver å bruke bruddet til noe positivt, nemlig å være kreativ i skriveprosessen til sine nye sanger. Hun avslører blant annet at den nye låta «Used To Love You» er inspirert av ekteskapets oppløsning.

- I stedet for å lete etter teite ting å bli inspirert av på nettet, så har jeg bare skrevet ned ting helt tilfeldig. Det er slik jeg skal heale. Jeg trenger å skrive, og det var slik jeg endte opp med å lage refrenget til den sangen, avslørte hun, ifølge nettstedet.

MOTEIKON: Gwen Stefani vakte oppsikt i denne blomstrete buksedressen i kirken med sine to eldste sønner nylig. Foto: NTB Scanpix
MOTEIKON: Gwen Stefani vakte oppsikt i denne blomstrete buksedressen i kirken med sine to eldste sønner nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Jesse J barberte hodet etter brudd med kjæresten