Gwen brøt sammen

- Jeg gråt ofte, forteller Gwen Stefani om den knallharde treningen hun tvang seg til som gravid.

FLOTT: Gwen Stefani har mistet svært mange kilo etter graviditeten. Kanskje litt for mange? Foto: All Over Press
FLOTT: Gwen Stefani har mistet svært mange kilo etter graviditeten. Kanskje litt for mange? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg gråt siste gangen. "Jeg får ikke puste, jeg kan ikke gjøre dette mer! Hva er det jeg holder på med?". Det var galskap, forteller den angrende popstjernen Gwen Stefani.

For Elle avslører hun nå at hun trente skremmende hardt under hele graviditeten med lille Kingston, som ble født i mai i fjor, noe hun aldri kommer til å gjøre igjen.

LES MER: Gwen forteller om vekttapet etter fødselen.

- Hele livet mitt hadde jeg jobbet hardt for å holde meg i form. Jeg har alltid strevd med det. Jeg var litt lubben som liten og ville ikke være den personen for alltid, sier hun, og legger til at hun aldri har funnet ut hva som kan få henne tynn uten anstrengelser.

- Det finnes ingen triks. Det er et enkelt mattestykke; du spiser så mye mat, du trener så mye for å forbrenne den, sier hun, og avslører at hun ofte gråt under de knallharde treningsøktene.

LES OGSÅ: Gwen vil bli mamma igjen

- Jeg trente faktisk fem dager i uka, avslutter hun, lettere sjokkert over seg selv.

Ifølge Barnimagen.com bør man trene lett til moderat under en graviditet - altså ikke som Gwen Stefani.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer