Guy hater Madonnas musikk

Popdronningen må ut på turné for å bli satt pris på.

ÆRLIG EKTEMANN: Du kjære, det er noe jeg må fortelle deg... Foto: All Over Press
ÆRLIG EKTEMANN: Du kjære, det er noe jeg må fortelle deg... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Madonna (48), som i disse dager reiser land og strand rundt på sin Confessions-turné, er en populær dame. Men til tross for en hærskare av fans, imponerer hun ikke ektemannen Guy Ritchie (37) med sitt musikalske talent. Han hater nemlig musikken hennes!

- Barna mine elsker alt jeg gjør. De elsker dansemusikken min. Mannen min er ingen stor fan, sier Madonna til det franske bladet VSD.

Det er først og fremst Madonnas nyere arbeid Guy misliker. Men også popdronningen selv har ting hun sliter med å fordøye; berømmelsens pris.

- Jeg synes det er trist å ha mistet friheten til å dra ut alene på en nattklubb - danse alene uten at noen forstyrrer eller legger merke til meg, forteller "Hung Up"-sangerinnen. Men til tross for hennes forkjærlighet for uteliv, er det barna Lourdes (9) og Rocco (6) som får all hennes ledige tid.

- Det er skøytebanen, pizza, dvd eller en ridetur med min datter. Det kan virke kjedelig for deg, men det er slik det er. Det er en ny tid for meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer