- Gutter tror jeg er lett på tråden

Emmy Rossum innrømmer at hun elsker å flørte og har hatt sex på første date, men at hun er billig vil hun ikke ha på seg.

TALENTFULL STJERNE: Emmy Rossum har spilt i filmer som «Phantom of the opera», «The Day After Tomorrow» og «Mystic River», men er mest kjent som Fiona Gallagher i TV-serien «Shameless». Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
TALENTFULL STJERNE: Emmy Rossum har spilt i filmer som «Phantom of the opera», «The Day After Tomorrow» og «Mystic River», men er mest kjent som Fiona Gallagher i TV-serien «Shameless». Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Emmy Rossum (27) fikk sitt store gjennombrudd i TV-serien «Shameless» som Fiona Gallagher.

I den populære dramaserien har ikke Emmys karakter vanskelig for å gå til sengs med det motsatte kjønn, og hun kaster ofte klærne på skjermen.

Men nå presiserer Emmy at rollefiguren hennes ikke må forveksles med hvordan hun er som person i virkeligheten.

- Jeg føler mange gutter tror jeg er like billig som Fiona når vi er på første date, og det er urovekkende, avslører Rossum i et intervju med Cosmopolitan.

- Det betyr ikke at jeg ikke har hatt sex på første date, men vanligvis ender det opp i et to år langt forhold, utdyper hun.

NAKEN PÅ TV: Rossum spiller ofte inn nakenscener i «Shameless», og har ingen problemer med å vise bar hud. Foto: Stella Pictures
NAKEN PÅ TV: Rossum spiller ofte inn nakenscener i «Shameless», og har ingen problemer med å vise bar hud. Foto: Stella Pictures Vis mer

Elsker å flørte

At Emmy derimot elsker å flørte legger hun ikke skjul på, men å sende teksmeldinger synes hun kan være farlig.

- En gang fant jeg ut at en gutt jeg datet sendte skitne meldinger til en annen kvinne, og jeg klikket fullstendig. Det er så farlig med tekstmeldinger. Jeg gir ikke gutter nummeret mitt en gang for jeg kjenner meg selv så pass godt.

- Vi begynner å tekste, så sender vi hverandre emoticons og plutselig er vi oppi masse rot. Jeg er generelt sett en veldig flørtete person, forteller hun til bladet.

Har kjæreste

Til tross for sin unge alder har 27-åringen allerede rukket å gifte og skille seg. I 2008 sa hun ja til Justin Siegel, men året etter søkte han om skilsmisse.

Fra 2009 til 2010 var hun i et forhold med «Counting Crows»-vokalisten Adam Duritz (50), og fra 2011 til 2013 var hun kjæreste med «Shameless»-kollegaen Tyler Jacob Moore (31) - som hun også hadde et forhold til i serien.

- Jeg tiltrekkes ikke av de populære guttene, men av nerdene som står i hjørnet. Jeg dater en forfatter nå. Forfattere er sexy, røper hun til bladet.

Mannen skuespilleren snakker om er Sam Esmail, regissøren av den romantiske komedien «Comet» som hun spilte inn i fjor.

EKSEN: Emmy sammen med Tyler Jacob Moore på flyplassen i L.A. i mai 2011, på vei til kjærlighetsferie i London.  Foto: Stella Pictures
EKSEN: Emmy sammen med Tyler Jacob Moore på flyplassen i L.A. i mai 2011, på vei til kjærlighetsferie i London. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Emmy Rossum kaster gjerne klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer