- Gutter, hu er singel!

Henriette Bruusgaard leter etter flørt til Alt for Norge-deltaker Angela Flatland.

SJARMERENDE: Angela Flatland forteller på TVNorge sine nettsider at hun synes norske gutter måte å snakke på er veldig sexy. Foto: TVNorge
SJARMERENDE: Angela Flatland forteller på TVNorge sine nettsider at hun synes norske gutter måte å snakke på er veldig sexy. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har gått sport i å være Kirsten Giftekniv for «Alt for Norge»-programleder Henriette Bruusgaard (31), etter at fire av forrige sesongs deltakere fant kjærligheten etter å ha vært med i TVNorge-programmet.

Sesong fire er godt i gang på kanalen, og den sprudlende programlederen er altså nok en gang Kirsten Giftekniv for en av sine deltakere.

Amerikanske Angela Flatland fra Florida og Wisconsin, som har norske aner på farssiden, ble så forelsket i vårt langstrakte land, at hun har lagt 25-årsdagen til nettopp hovedstaden.

Men skal vi tro Bruusgaard er det ikke bare Norge hun nå har lagt sin elsk på - også de norske guttene får toppscore av den flotte blondinen.

«I dag har Alt for Norge-deltaker Angela Flatland @supaloving bursdag, OG hun feirer den i Oslo med foreldrene!!! Ser du henne - gi a en goood norsk klem da, og gutter - hu er singel, og vil være i Aker Brygge-området!», skrev Bruusgaard under et bilde av bursdagsbarnet på Instagram.

«Alt for Norge» sendes søndager klokken 20.00 på TVNorge. Bruk Seoghør.nos store TV-guide til å holde deg oppdatert på favorittprogrammene dine!

LES OGSÅ: Har superstjernen forlovet seg?
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer