<strong>MORO OVER HELE KLODEN:</strong> Bård og Vegard Ylvisåker opplever en uvirkelig suksess om dagen. I årevis har de underholdt Norge, og nå kan det se ut som om de erobrer resten av verden. Foto: Se og Hør
MORO OVER HELE KLODEN: Bård og Vegard Ylvisåker opplever en uvirkelig suksess om dagen. I årevis har de underholdt Norge, og nå kan det se ut som om de erobrer resten av verden. Foto: Se og Hør Vis mer

Guttenes suksess gjør moren engstelig

– Jeg håper bare at de ikke sliter seg ut, sier Ylvis-brødrenes mor Helga Ylvisåker.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I løpet av de siste to ukene har låta «The Fox» til Bård (31) og Vegard Ylvisåker (34) fått massiv oppmerksomhet internasjonalt.

Guttene befinner seg for tiden i Los Angeles hvor de natt til lørdag skal gjeste talkshowet «Ellen Degeneres Show» som sendes foran fire millioner seere.

Duoens foreldrene Helga (58) og Hans Terje Ylvisåker (59) er naturlig nok er svært stolte av sønnene, og tror ikke sukessen vil gå dem til hodet.

– Jeg tror ikke det forandrer dem, de vil nok fortsette å være jordnære begge to. Så langt har de oppført seg på en slik måte at vi fortsatt er veldig stolte av dem, sier faren i et intervju med Dagbladet.

Helga Ylvisåker avslører at hun ikke var spesielt begeistret for «The Fox» i starten, men synes det er gøy at den har slått så godt an og er stor fan av den nå.

Likevel klarer hun ikke å la helt være med å bekymre seg for sønnenes hektiske liv.

– Jeg håper bare at de ikke sliter seg ut. De er veldig travle, og det er et lite minus, noe jeg engster meg litt for. En dag er de i Oslo, en dag i London og så USA. Men dette er veldig spennende, og veldig kjekt på deres vegne, sier hun til avisen.

LES OGSÅ: Se hva som skjer når de spiller Ylvis-låta

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer