ROBINSON-LINNI: - Jeg mestret Robinson kjempebra og håper jeg får vist at Linni har bein i nesa, sier Linni om Robinsondeltakelsen. Foto: TV 3
ROBINSON-LINNI: - Jeg mestret Robinson kjempebra og håper jeg får vist at Linni har bein i nesa, sier Linni om Robinsondeltakelsen. Foto: TV 3Vis mer

- Guttene gikk helt amok

Se videoen som fikk Robinson-guttene til å suge inn magen.

VIDEO: Se videoen med Linni når hun ankommer Robinson

SEHER.NO: Mens guttene på lag Sør konkurrerer om hvem som kan lage det beste sandslottet formet som pupper i stranden, dukker den nye deltakeren Linni Meister opp i Robinsonekspedisjonen.

- Jeg ville vise at jeg var mer enn en halveis kjent glamourbimbo! Jeg mestret Robinson kjempebra og håper jeg får vist at Linni har bein i nesa, har Linni uttalt til Seher.no om å være med i ekspedisjonen.

Glamourmodellens inntog på lag Sør, får flere av de mannlige deltakerne til å suge inn magen, når den flotte modellen kommer vandrende langs stranden.

- De stakkars guttene de gikk jo helt amok, sier en av deltakerne Ann Kristin Otnes i programmet.

- De skjønte det ikke selv, men de var helt i fistel. Men jeg skjønner jo det når det kommer en gorgeous looking lady på en øde øy og alt er helt himmelsk. De hadde til og med akkurat laget pupper i sanden. Jeg mener, hvor mer banalt kan det bli, sier hun.

Men John Magnus på lag Nord, har ikke lyst å ha glamourmodellen på sitt lag.

- Hun kan jo få problemer med å få med brøa sine over hinderet, sier han.

VIDEO: Se videoen med Linni når hun ankommer Robinson

Se Robinson-ekspedisjonen på TV 3 søndag klokka 20.00

Lag din egen TV-guide her