RUNDBRENNER: Sienna Miller depper ikke over  bruddet med ekskjæresten Balthazar Getty lenger. Foto: All Over Press
RUNDBRENNER: Sienna Miller depper ikke over bruddet med ekskjæresten Balthazar Getty lenger. Foto: All Over PressVis mer

Guttegale Sienna dater ny stjerne

- De holdt hender og så hverandre dypt inn i øynene.

LOS ANGELES (Seher.no): Nysingle Sienna Miller (26) ligger ikke på latsiden når det kommer til erobringer av nye menn.

Det er kun noen uker siden hun dumpet den gifte oljearvingen Balthazar Getty (33) etter å ha fått svært hard medfart i pressen. Men nå skal hun allerede ha funnet seg et nytt offer, skriver The London Paper, ifølge starpulse.com.

Den utvalgte er ingen ringere enn kjekkasen Josh Hartnett (30) som fortiden befinner seg i London mens han spiller inn film.

Miller og Hartnett ble sett sammen på eksklusive "Shoreditch House", en bar kun for medlemmer, hvor de koste seg med noe som så ut til å være en romantisk middag.

- De så definitivt ut som et par. Et veldig attraktivt par, faktisk. På et tidspunkt holdt de hverandre i hendene oppe på bordet, men de gjemte dem raskt igjen, sier en kilde til avisa.

Og fortsetter:

- Det så ut som de koste seg veldig under middagen. De kikket hverandre dypt inn i øynene, smilte og lo. De ble sittende å snakke og drikke sammen til langt utpå kvelden, og det var uten tvil noe på gang mellom dem.

Paret har også tidligere blitt observert sammen på en event i West London, skriver avisa.

Det spørs om Hartnett vet hva han begir seg inn på.

"Factory Girl"-stjernen blir nemlig regnet som en av Hollywoods verste rundbrennere etter å ha innledet forhold til Jude Law, P. Diddy, James Franco, Matthew Rhys, Rhys Ifans og Balthazar Getty på kort tid.

LES OGSÅ: Unnskyld for dette, Sienna