Gutta til Calcutta

Frank Lampard og John Terry tar steget fra Stamford Bridge til Bollywood.

TIL FILMEN: John Terry og Frank Lampard skal vise seg frem i India. Foto: AP
TIL FILMEN: John Terry og Frank Lampard skal vise seg frem i India. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: De britiske fotballstjernene Frank Lampard og John Terry viser at de kan mer enn å spille fotball og har takket ja til roller i en Bollywood-film.


Chelsea-spillerne skal være med i "Jhoom Barabar Jhoom" - en film om fotballentusiasten Rikki, som bor i London og ser heltene sine i Chelsea spille kamp hver uke.


Filmen slippes i 2007, og har en rekke kjente Bollywood-stjernen på rollelisten. Hovedrollen som Rikki spilles av Indias mest populære skuespiller, Abhishek Bacjchan, som også i virkeligheten er Chelsea-fan:


- Jeg får tatt opp alle kampene for meg i India og ser på dem hver gang jeg kommer hjem fra filminnspilling, sier skuespilleren ifølge Contactmusic og legger til at John Terry er favorittspilleren.


Bollywood-filmene er kjent for sine fargerike kostymer og kreative sang- og dansenumre. Vi håper at også Terry og Lampard vil vise heftige hoftebevegelser  i filmen!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer