RUTINELEI: Midten av livet er passert, uten at drømmene er oppfylt. Da kjøper man rett og slett sykkel og suser avgårde.  Foto: Touchstone Pictures
RUTINELEI: Midten av livet er passert, uten at drømmene er oppfylt. Da kjøper man rett og slett sykkel og suser avgårde. Foto: Touchstone PicturesVis mer

Gutta på tur

#201dWild Hogs#201d er for alle middelaldrende menn som drømmer om Harley-tur gjennom USA sammen med kompisene.

Les også:
Ukens beste filmer på kino
Ukens beste filmer på DVD


Det er ingen hemmelighet at noen menn i førti- og femtiårene har et ønske om å gi slipp på familien og det rutinemessige hverdagslivet for en stakket stund. Den store drømmen da er å hive seg på en diger Harley Davidson-motorsykkel og gasse seg gjennom USA. Det blir som regel med drømmen, men de fire gutta – alle middelaldrende – i filmen ”Wild Hogs” fører drømmen ut i livet. Kompisene, spilt av firkløveret John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, er møkk lei av A4-livene sin og kler seg ut som en gjeng ganske patetiske ”liksom-”bikere og begir seg ut på en guttetur i de motorsykkelvennlige omgivelsene i New Mexico. Men, som mange sikkert har allerede skjønt, det går ikke helt som de hadde tenkt seg.

De presterer å sprenge klubbhuset til den slemme motorsykkelgjengen The Del Fuegos i luften, og får dermed noen illsinte bikere etter seg, med den alltid råtøffe Ray Liotta i spissen.

Det blir også tid til flørting, og selvsagt har filmen mye komikk. ”Wild Hogs” blir neppe stående igjen som en klassiker, men er en hyggelig film for alle menn som ønsker å finne gutten i seg.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.