Martin Johnsrud Sundby:

- Gutta mine betyr alt

Livet som småbarnspappa har gitt skihelten en ny hverdag.

PAPPAROLLEN: - Jeg er heldig som har to flotte sønner, sier Martin Johnsrud Sundby om sønnene Max (2) og Markus (6). Foto: Erlend Haugen / Se og Hør
PAPPAROLLEN: - Jeg er heldig som har to flotte sønner, sier Martin Johnsrud Sundby om sønnene Max (2) og Markus (6). Foto: Erlend Haugen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Martin Johnsrud Sundby (34) er kjent som en treningsnarkoman av de sjeldne. Det er ikke uten grunn av han er en av verdens beste skiløpere.

I perioder har han følt seg litt overtrent, og det tok litt tid før storformen kom denne sesongen, uten at Martin er veldig bekymret av den grunn.

- Formen har vært stusslig i sommer og høst. Det er helt på det rene at jeg ikke har klart å henge med. Det kan jo skyldes at jeg er blitt eldre og har en ny livsstil, sa 34-åringen da landslaget i langrenn åpnet sesongen i november.

Med det siste sikter han til familielivet som småbarnspappa. Martin og kona Marieke Heggeland (34) har barna Max (2) og Markus (6).

Paret bor i Holmenkollen i Oslo, og Martin stortrives med familien når han først er hjemme.

Krevende

- Gutta mine betyr alt, og jeg prioriterer dem så mye jeg kan. Formsvikten kan skyldes at jeg må ha tid med familien, sier Martin til Se og Hør.

I et tidligere intervju med Se og Hør har Martin vært åpen om at det i perioder er utfordrende med småbarn i huset.

- Det kan være krevende enkelte dager, mer krevende enn det som er ideelt når man er toppidrettsutøver. Men jeg har jo en veldig flott kone som skjønner hva det innebærer å være skiløper, og det er hun som tar den tøffeste tørnen. Det beundrer jeg henne veldig for, sa Martin om kona, som jobber som fysioterapeut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer