SUKSESS: "Alt for Rognan", med regissør Tom Sterri var en enorm suksess i fjor. Her er Lars Kristian (t.v) og Steinar sammen med Sterri. Foto: SCANPIX
SUKSESS: "Alt for Rognan", med regissør Tom Sterri var en enorm suksess i fjor. Her er Lars Kristian (t.v) og Steinar sammen med Sterri. Foto: SCANPIXVis mer

Gutta ingen ville se...

Unggutta i "Alt for Rognan" klarte ikke selge billetter - må avlyse turné!

SEHER.NO: I hjembygda Rognan gikk showet deres for fulle hus i sommer, men for de to yngste i Rognankompaniet ble ikke resten av turneen en like stor suksess.

Nå har Steinar Johansen og Lars Kristian Kristoffersen måttet avslutte turneen i Nordland. De fikk rett og slett ikke solgt nok billetter, skriver an.no.

Allerede i Bodø sa det stopp. Der måtte forestillingen flyttes fra storsalen til lillesalen, fordi det var så få som ville se de to gutta.

- Deretter viste vi forestillingen på Fauske, der det var bra oppslutning. Da vi kom til Mosjøen var det bare litt over 80 solgte billetter, og videre på de planlagte stedene vi skulle besøke på Helgeland var billettsalget såpass dårlig at vi har valgt å avbryte turneen. Det ble rett og slett ikke økonomisk forsvarlig, sier Steinar Johansen til an.no.

De unge gutta tar dette med seg som en god erfaring videre, selv om de synes det er litt trasig. Men noe nytt show har de ennå ikke planlagt.

- Nei, vi har jo nettopp satt opp et show, så vi synes det er litt for tidlig å gå i gang med noe nytt. Vi har fått en rekke oppdrag i forbindelse med julebord nå i år. Ellers skal vi som sagt konsentrere oss om skole og jobb. Det er for tidlig å gå i gang med et nytt show allerede nå, sier de to.

Men når suksess-gutta i Rognankompaniet planlegger en ny revy som skal vises i sommer, regner de to gutta med å være på plass.

- Ja, dersom det lar seg gjøre i forhold til skole og jobb, så blir vi selvfølgelig med der...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Rognan flopper i Sverige