FORELSKET: Selda har vært sammen med komikeren Gustav Nilsen i fem år. Her er de på Komiprisen i 2014. Foto: Se og Hør, Tore Skaar
FORELSKET: Selda har vært sammen med komikeren Gustav Nilsen i fem år. Her er de på Komiprisen i 2014. Foto: Se og Hør, Tore SkaarVis mer

Selda Ekiz:

- Gustav gir meg gåsehud

De har det latterlig godt sammen. NRK-profilen og komikeren er hverandres beste støtter.

(Se og Hør): Gjennom TV-programmer som «Newton», «Anno», og «Klassequizen» er Selda Ekiz (32) blitt en av landets mest populære programledere.

Seldas egen favoritt er kjæresten Gustav Nilsen (42), og hun er selvskreven gjest når Gustav og «Urbane Totninger» har premiere på sitt årlige humorshow på Kapp på Østre Toten.

- Gustav og jeg ble sammen for sju år siden, og siden har jeg kost meg med sommerens festligste show, sier Selda til Se og Hør.

Også i år ble forventningene innfridd:

- Showet var kjempemorsomt! Jeg holdt på å le meg ihjel, sier hun henrykt.

Saken fortsetter under bildet.

«Urbane Totninger»: Kong Harald og dronning Sonja ble underholdt med et utdrag av det populære sommershowet Urbane totninger tidligere denne måneden. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
«Urbane Totninger»: Kong Harald og dronning Sonja ble underholdt med et utdrag av det populære sommershowet Urbane totninger tidligere denne måneden. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Må hysjes på

- Hva overrasket deg spesielt?

- Å høre Gustav synge opera! Det har han aldri gjort. Jeg fikk gåsehud! Han har en veldig fin stemme, men opera? Det ante jeg ikke at han kunne gjøre så bra, sier Selda stolt, og avslører at kjæresten ofte tar fram gitaren og spiller for henne.

#DragemorEkiz 📸 Torleif Kvinnesland @toffeen #starmus #trondheim #naturfagpyro

Et innlegg delt av ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀S E L D A E K I Z (@monlilli)

- Gustav spiller masse for meg. Det er jo veldig koselig, men det hender jeg må hysje på ham, flirer Selda.

Hun er av tyrkisk opphav, og har lært kjæresten noen tyrkiske sanger:

- Gustav har kjempegehør, og tar ting fort. Han er blitt flink til å snakke tyrkisk, selv om han ikke skjønner noenting selv, ler hun.

En latter til å le av

Han kan være en hardhaus i politikken, men Senterpartietleder Trygve Slagsvold Vedum (38) er også kjent for sitt gode humør og klingende latter. Han har travel dager, men «Urbane Totninger» må han alltid få med seg.

- Jeg har sett showet i flere år, både med venner og familie. Det er alltid gøy. De byr på uhøytidelig humor på veldig høyt nivå. Eneste problemet er at det går litt for fort, men det er jo et godt tegn, smiler Trygve.

I år har partilederen tatt med seg kona Cathrine, og de lo om kapp med alle andre i teltet på Kapp.

- Vi anbefaler alle å ta turen hit. De vil få en strålende kveld, på tross av at det skjer på feil side av Mjøsa. Men utsikten til «andre sida» er veldig fin, klukker hedmarkingen.

LES OGSÅ: Hemmelig gjenforening med eks-kona