OVERTROISK? Gustafsson ble satt ut da Fredrik Skavlan la en nøkkel på bordet, noe som betyr ulykke ifølge den svenske komikeren. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
OVERTROISK? Gustafsson ble satt ut da Fredrik Skavlan la en nøkkel på bordet, noe som betyr ulykke ifølge den svenske komikeren. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

Gustafsson sliter med tvangstanker

- Jeg må spytte tre ganger over skulderen hvis det går et dyr over veien.

SEHER.NO: Torsdag
var den svenske komikeren Robert Gustafsson (46) i Oslo, hvor han var på plass hos NRK på Marienlyst for innspilling av talkshowet "Skavlan".

Gustafsson ble for alvor kjent i Norge som nyhetsreporteren Classe Ekman i "Åpen Post" i 2002, og siden blant annet for sin Bertil-figur i TV 2s jule -og påskenøtter.

Til Skavlan fortalte moromannen at ikke alt er like morsomt på privaten, og at hverdagen hans til tider er preget av tvangstanker.

- Tvangstankene er der. De dukker opp når jeg har mye å gjøre, forklarte han.

Til takshowkongen fortalte Gustafsson - som ofte blir omtalt som Sveriges morsomste mann - at det hjalp da han ble pappa.

- Barna hjalp meg så jeg ikke ble syk. Jeg måtte bytte bleier og sånn.

46-åringen mener tvangstankene henger sammen med med overtro, og har en del ritualer han må gjøre.

- Jeg kan for eksempel ikke gå under en stige. Å det å legge en nøkkel på bordet betyr ulykke. Dessuten må jeg spytte tre ganger over skulderen hvis det går et dyr over veien.

Komikerne Hege Schøyen og Maria Lundqvist, den svenske forretningskvinnen Ebba Lindsø og superstjernen Rihanna deltok også i "Skavlan"-innspillingen.

"Skavlan" se du på NRK fredager klokken 21.25.  


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det har gjort meg sterkere