GLADE: - Vi er både glade og takknemlige, skriver Håvard Tvedten på sin blogg.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GLADE: - Vi er både glade og takknemlige, skriver Håvard Tvedten på sin blogg. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Guro og jeg skal bli foreldre igjen

Håvard Tvedten slapp babynyheten på sin egen blogg.

Publisert
SEHER.NO:  TV 2-sportens Guro Fostervold (35) venter sitt andre barn. Det bekrefter ektemannen, Håvard Tvedten (32), på sin egen hjemmeside.

«Jeg har fantastiske nyheter å komme med. Guro og jeg skal bli foreldre igjen. Vi er både glade og takknemlige og ser frem til sommeren når vår 1-åring Luka Tobias blir storebror.»

Videre skriver håndballstjernen dette:

«Sportlig går det trått om dagen. Vi er nede i en aldri så liten bølgedal. I kveld spilte vi uavgjort hjemme mot Aalborg i Champions League, noe som IKKE er spesielt imponerende.»

Guro og Håvard møtte hverandre under VM i Tunisia i 2005, og de to giftet seg på en øy utenfor Molde i sommer.

Det var mai at i fjor Tvedten offentliggjorde at han og kjæresten skulle blir foreldre - også den gangen avslørte han graviditeten på sin egen blogg.

- Jeg gleder meg veldig til å bli far. Jeg er onkel til mange og synes det er veldig gøy med unger, sa han til Se og Hør i juli.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer