Guro Fostervold ble mamma

- Alt står supert til med både mammaen og den lille skatten.

MAMMA GURO: Guro Fostervold har blitt mamma for første gang. Foto: SCANPIX
MAMMA GURO: Guro Fostervold har blitt mamma for første gang. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: TV 2-sportens Guro Fostervold (34) har blitt mamma. Det bekrefter ektemannen, Håvard Tvedten (31), på sin egen hjemmeside. Og ifølge håndballspiller Tvedten står alt bra til med mamma og den lille gutten.

"KL 14.55 i dag fikk jeg og Guro en nydelig gutt. Han var 4210 gram og 52cm lang. Alt står supert til med både mammaen og den lille skatten. Hilsen stolt pappa", skriver han.

Guro og Håvard møtte hverandre under VM i Tunisia i 2005, og de to giftet seg på en øy utenfor Molde i sommer. Nå har de altså også fått sitt første barn sammen.

Det var mai at Tvedten offentliggjorde at han og kjæresten skullel blir foreldre.

- Jeg gleder meg veldig til å bli far. Jeg er onkel til mange og synes det er veldig gøy med unger, sa han til Se og Hør i juli.

Samtidig lovet han å hjelpe til med bleieskift når babyen kom. Så får vi se om sportsstjernen holder ord...

Da graviditeten ble kjent første gang skrev Tvedten på bloggen sin:

- Høydepunktene har stått i kø denne våren. Valladolid tok en historisk 3. plass i dem spanske serien som ble avsluttet forrige helg og i dag spiller vi den første av to kamper mot tyske Nordhorn i finalen i europacupen. Det største av alt er likevel at Guro og jeg skal bli foreldre. Det kan ingen titler og historiske plasseringer på håndballbanen måle seg mot. Vi er både stolte og ydmyke og gleder oss veldig til å bli en liten familie!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Fridde og fikk ja