Guris venn venter barn

Tommy Nilsson skal bli pappa igjen, denne gangen med sin 20 år yngre kjæreste.

BLIR PAPPA: Den svenske artisten Tommy Nilsson (t.v), som har hatt et musikalsk samarbeid med norske Guri Schanke (t.h) i en årrekke, skal nå bli far for femte gang.  Foto: Se og Hør
BLIR PAPPA: Den svenske artisten Tommy Nilsson (t.v), som har hatt et musikalsk samarbeid med norske Guri Schanke (t.h) i en årrekke, skal nå bli far for femte gang. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske artisten og låtskriveren Tommy Nilsson (51), som er en god venn av Guri Schanke (49), kan nå glede seg til å bli pappa igjen. Det skriver svenske Se & Hör ifølge Aftonbladet

Nilsson, som blant annet har spilt mot Schanke i forestillingen «Musicals!», venter nemlig barn med sin 20 år yngre kjæreste Linda Olsson (31).

Dette er parets første barn sammen, men «Öppna din dör»-låtskriveren er allerede godt bevandret i familielivet - fra før av er han pappa til hele fire barn.

Nilsson har nemlig barna Linn (16) og Isak (9) fra ekteskapet med Malin Berghagen (45), samt barna Angelica og Kalle fra tidligere forhold. Norgesvennen ble til og med bestefar for omtrent ti år siden, da eldstedatteren Angelica fikk sønnen Robin, skriver Aftonbladet.

Etter at ekteskapet med Berghagen havarerte for fire år siden, har han altså funnet lykken med den 20 år yngre skuespilleren Linda.Og kanskje turtelduene snart vil høre kirkeklokker så vel som babyskrik?

- Det viktigste for meg har vært å få barn, men det hadde vært kosleig å få giftet seg en gang også. Hvis Tommy frir sier jeg selvsagt ja, røper den vordende moren til svenske Se & Hör ifølge Aftonbladet.

Du kan se Tommy Nilsson stråle av blivende farslykke på Bedemarten i Sarpsborg 20. august.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble veldig sliten av å reise  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer