Guri synger i Spania

Den norske Grand Prix låta der Guri byr opp til dans på spansk, blir et av pause innslagene i den spanske GP finalen!

SPANSKE RYTMER: Guri Schanke skal representere Norge i Grand Prix med en spanskinspirert låt. Nå blir hun pauseinnslag til den spanske GP finalen.  Foto: Fredrik Arff/Dinamo
SPANSKE RYTMER: Guri Schanke skal representere Norge i Grand Prix med en spanskinspirert låt. Nå blir hun pauseinnslag til den spanske GP finalen. Foto: Fredrik Arff/Dinamo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hola Senõrita!


SEHER.NO: Guri Schanke (45) reiser til Madrid i dag, for å fremføre den spanskinspirerte vinnerlåta "Ven a bailar conmigo". Sangen er Norges bidrag til den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix.


 - Det er bra å få vist seg frem, sier Guri til VG.


Sammen med danserne gleder hun seg til å fremføre sangen foran det spanske publikumet. Men hun blir ikke alene på scenen. Carola er også en av pauseinnslagene, og hun skal fremføre fjorårets svenske vinenrlåt "Invincible".


SE HER TV: Melodi Grand Prix 2007


FEIRET SEIEREN: Festen tok av på GP nachspiel - se video!


Sangtittelen betyr "Skal vi danse", en passende tittel for Guri som kom på 2. plass i fjorårets utgave av tv programmet med samme navn.


Og går det som Guri og resten av det norske GP-laget håper, blir det ekstra poeng i den internasjonale finalen fra danseglade spanjoler.


ELSKER GRAND PRIX: Guri danket ut hele gjengen


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer