Guri Solberg flytter familien til New York

- Jeg blir bedre i jobben min når jeg har dem rundt meg, sier TV 2-profilen.

TI DAGER: Guri Solberg klarer ikke være borte fra barna lenger enn ti dager. Foto: Se og Hør
TI DAGER: Guri Solberg klarer ikke være borte fra barna lenger enn ti dager. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV 2-programlederen Guri Solberg spiller for tiden inn programmet «Eventyrlige Nordmenn», og holder til i New York under innspillingen.

TOK MED FAMILIEN: Solberg har tatt med seg ektemannen, David Vogt, og døtrene til New York. Foto: Stella Pictures
TOK MED FAMILIEN: Solberg har tatt med seg ektemannen, David Vogt, og døtrene til New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

Solberg har imidlertid store problemer med å være borte fra døtrene April (3) og Ella (6). Derfor fant hun en løsning: Hun tok med seg hele familien til USA.

- Jeg måtte være streng og sette opp en tidagersregel. Det er det lengste jeg kan være borte fra jentene mine. Det er tøft å være borte fra dem, og jeg blir bedre i jobben min når jeg har dem rundt meg. Da klarer jeg å koble av når jeg kommer hjem fra jobb, sier hun til VG.

Dette er ikke første gangen Solberg, ektemannen David Vogt og døtrene bosetter seg i New York. Programlederen ser positivt på å ta med barn til utlandet.

Saken fortsetter under bildet.


- Noen rynker på nesen, og forstår ikke at vi ønsker å reise ut med barna våre. Jentene er jo sammen med oss, og vi er de personene som de kjenner best i hele verden, så da tror jeg de har det bra. Det var litt tøft med språket i barnehagen sist vi bodde i New York, men det gikk over etter hvert. Jeg tror barna har godt av å bo i et annet land.

Solberg har tidligere ledet programmer som «Ettermiddagen», «X Factor» og «Det store korslaget». Men hun har også vist at hun er TV 2 sin supervikar.

På kort varsel har hun nemlig steppet inn og ledet programmer som «Idol» og «Skal vi danse».

- Det er stor stas at de ringer til meg. Jeg liker veldig godt å lede slike store sendinger, sa hun tidligere til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Derfor er hun TV 2s supervikar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer