Guri Solberg flytter familien til New York

- Jeg blir bedre i jobben min når jeg har dem rundt meg, sier TV 2-profilen.

TI DAGER: Guri Solberg klarer ikke være borte fra barna lenger enn ti dager. Foto: Se og Hør
TI DAGER: Guri Solberg klarer ikke være borte fra barna lenger enn ti dager. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: TV 2-programlederen Guri Solberg spiller for tiden inn programmet «Eventyrlige Nordmenn», og holder til i New York under innspillingen.

TOK MED FAMILIEN: Solberg har tatt med seg ektemannen, David Vogt, og døtrene til New York. Foto: Stella Pictures
TOK MED FAMILIEN: Solberg har tatt med seg ektemannen, David Vogt, og døtrene til New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

Solberg har imidlertid store problemer med å være borte fra døtrene April (3) og Ella (6). Derfor fant hun en løsning: Hun tok med seg hele familien til USA.

- Jeg måtte være streng og sette opp en tidagersregel. Det er det lengste jeg kan være borte fra jentene mine. Det er tøft å være borte fra dem, og jeg blir bedre i jobben min når jeg har dem rundt meg. Da klarer jeg å koble av når jeg kommer hjem fra jobb, sier hun til VG.

Dette er ikke første gangen Solberg, ektemannen David Vogt og døtrene bosetter seg i New York. Programlederen ser positivt på å ta med barn til utlandet.

Saken fortsetter under bildet.


- Noen rynker på nesen, og forstår ikke at vi ønsker å reise ut med barna våre. Jentene er jo sammen med oss, og vi er de personene som de kjenner best i hele verden, så da tror jeg de har det bra. Det var litt tøft med språket i barnehagen sist vi bodde i New York, men det gikk over etter hvert. Jeg tror barna har godt av å bo i et annet land.

Solberg har tidligere ledet programmer som «Ettermiddagen», «X Factor» og «Det store korslaget». Men hun har også vist at hun er TV 2 sin supervikar.

På kort varsel har hun nemlig steppet inn og ledet programmer som «Idol» og «Skal vi danse».

- Det er stor stas at de ringer til meg. Jeg liker veldig godt å lede slike store sendinger, sa hun tidligere til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Derfor er hun TV 2s supervikar