Guri gis ut i Sverige

"Ven A Bailar Conmingo" slippes i et annet land og med en annen artist...

NABOHJELP?: Kan Anna Book hjelpe Guri Schanke og Norge til flere poeng i den internasjonale Grand Prix-finalen? Foto: Stella Pictures
NABOHJELP?: Kan Anna Book hjelpe Guri Schanke og Norge til flere poeng i den internasjonale Grand Prix-finalen? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Guri Schankes vinnerlåt fra Melodi Grand Prix, "Ven A Bailar Conmingo" skal gis ut i Sverige, og etter det VG erfarer skal låta være en del av det nye albumet til den svenske artisten Anna Book.


Også Anna Book er med i Grand Prix og hun stiller med en spanskinspirert låt i den svenske finalen, med låten "Samba Sombrero" satser hun på å ta følge med Guri til Helsinki den 12. mai.


- Dette får vi ta positiv, og håpe at den svenske versjonen blir riktig så populær i Sverige. Vi kan jo ikke stemme på Guri fra Norge i den internasjonale finalen, men kanskje vi da kan få en tolvpoenger fra svenskene for en gangs skyld, sier NRKs Grand Prix-prosjektleder, Stian Malme, til VG.


Book, har også deltatt i den svenske versjonen av "Skal vi danse" og endte her på en andreplass - samme plassering som Guri Schanke fikk da hun var med i det popluære danseprogrammet.


Kanskje vil hun følge i sin norske venninnes spor og vinne den svenske Grand Prix-finalen...


 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer