DANSE-SUKSESS: Guri Solberg har gjort suksess som programleder for "Skal vi danse" på TV 2. Nå skal hun også være med i et nytt komi-program. Foto: TV 2
DANSE-SUKSESS: Guri Solberg har gjort suksess som programleder for "Skal vi danse" på TV 2. Nå skal hun også være med i et nytt komi-program. Foto: TV 2Vis mer

Guri, for et jobb-bytte!

"Skal vi danse"-Guri blir komiker i beste sendetid.

SEHER.NO: Guri Solberg er best kjent som programleder i "Skal vi danse" på TV 2, men nå vil 32-åringen også trimme lattermusklene til det norske folk sammen med fire andre komikere.

Solberg skal ifølge Dagbladet være en av hovedpersonene i TV 2s nye storsatsinger "Torsdag kveld fra Nydalen".

Sammen med Morten Ramm (30) - kjent fra "Manshow" og "Torsdagsklubben" - og de mindre profilerte humoristene Henrik Thodesen (28), Odd-Magnus Williamson (28) og Else Kåss Furuseth (28) skal Solberg hver uke kaste et skråblikk på ukens hendelser, i samme stil som det amerikanske suksess-showet "Saturday Night Live".

- Rammene er de samme, men at vi skal bli en etterlikning er som å si at Dagsrevyen er det samme som CNN-nyhetene, sier Williamson til Dagbladet.

Foreløpig er det planlagt ti sendinger av det nye programmet, men premieredatoen er ennå ikke kjent.

"Saturday Night Live" har siden starten i 1975 vært ett av USAs mest populære humorshow, og banet vei for stjerner som blant annet Chevy Chase, Steve Martin og Adam Sandler.

I likhet med det amerikanske programmet, vil "Torsdag kveld fra Nydalen også ha en kjendisgjest hver uke.

- Norge domineres av duoer som Bård & Harald, Bye & Rønning, Ylvis-brødrene og Erlend & Steinjo. Vi blir det første humorensemblet på norsk TV på lenge, sier Morten Ramm til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Som å tråkke i hundebæsj

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.