Guns N' Roses gjenforenes

- Vi vet ikke hva som kommer til å skje før de er der...

NORGESVENNER: I 1993 spilte hardrock-bandet Guns' N' Roses på  Valle Hovin i Oslo. Foto: SCANPIX
NORGESVENNER: I 1993 spilte hardrock-bandet Guns' N' Roses på Valle Hovin i Oslo. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockegruppen Guns N' Roses var på 90-tallet et av verdens mest populære band, takket være hits som «Don't Cry», «Paradise City» og «You Could Be Mine».

Men etter at sentrale medlemmer som gitaristen Slash og bassisten Duff McKagan på slutten av 90-tallet sluttet  - blant annet på grunn av konflikter med frontfiguren Axl Rose - sank bandets popularitet brått.

Nå ser det imidlertid ut som om Guns N' Roses-fansen kan få ønsket om å se bandet med den gamle besetningen sammen på scenen igjen oppfylt.

Keyboardisten Dizzy Reed sier til Billboard.com at Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan og Steven Adler, i tillegg til ham selv, alle vil være stede når bandet innvies i Rock and Roll Hall of Fame 14. april.

Om de også skal spille sammen er imidlertid usikkert.

- Vi vet ikke hva som kommer til å skje før de er der. Jeg tror det kommer til å ordne seg til slutt. Selv skal jeg reise dit med et godt hjerte og og en klar holdning, sier han.

Axl Rose -  som hele tiden har blitt værende i gruppen - har foreløpig ikke kommentert om han kommer til å spille med sine tidligere bandkompiser.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Axl Rose er ikke til å kjenne igjen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer