1987: Det var medlemmene Steven Adler, Izzy Stradlin, Axl Rose, Duff McKagan og Slash som var med i bandet fra starten. Siden har det vært flere medlemmer som har blitt byttet ut.  Foto: NTB scanpix
1987: Det var medlemmene Steven Adler, Izzy Stradlin, Axl Rose, Duff McKagan og Slash som var med i bandet fra starten. Siden har det vært flere medlemmer som har blitt byttet ut. Foto: NTB scanpixVis mer

Guns N' Roses avslørte ny hemmelighet

Fansen fikk endelig vite når de kan se rockeltene sine sammen på scenen igjen.

SEOGHØR.NO: Rockegruppen Guns N' Roses var et av verdens mest populære band på 90-tallet, med hitlåter som «Don't Cry» og «Paradise City». 

På slutten av 90-tallet sluttet sentrale medlemmer av bandet, som gitarist Slash og bassist Duff McKagan, på grunn av uenigheter med bandets frontfigur Axl Rose. Dette gjorde at de mistet flere trofaste fans. 

Tilbake igjen

For kort tid siden ble det kjent at rockestjernene faktisk skal spille sammen igjen, ifølge Huffington Post. 

Nå er også datoen avslørt:

Det er under den storslåtte og kjendistunge festivalen Coachella i California i april at bandet skal stå sammen på scenen igjen.

Siden oppstarten i 1985, har det vært stor rullering av gruppemedlemmer i bandet, men det er nå røpet at de originale medlemmene Axl Rose, Duff McKagan og Slash dukker opp på scenen under Coachella 2016. 

Usikker fremtid

Ifølge Rolling Stone er det første gang på 23 år Slash og Axl Rose deler en scene. Forrige gang de to rockeartistene sto på scenen sammen var under «Use Your Illusion»-turneen i 1993.

Det er foreløpig uvisst hvem andre bandmedlemmer som vil spille under festivalen, og det er også usikkert hvor veien går for rockegruppen etter Coachella.

- Det er ikke blitt informert om en turné, men det er vanskelig å se for seg at de går gjennom alt styret med en gjenforening for at de kun skal spille på en festival. Inntil videre er det dessverre usikkert hvor denne gjenforeningen fører, skriver nettsiden Rolling Stone. 

POPULÆRE: Guns N' Roses har solgt over 30 millioner album verden over siden de startet opp i 1985.  Foto: NTB scanpix
POPULÆRE: Guns N' Roses har solgt over 30 millioner album verden over siden de startet opp i 1985. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Ble gjenforent på filmfestival

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.