Gunnar Greve og kona flytter fra hverandre etter seks år

- Det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, sier «Idol»-dommeren til Se og Hør.

BRUDD: Gunnar Greve bekrefter til Se og Hør Extra at han og kona Helene Ree har gått hver til sitt etter seks år som par. Foto: Werner Juvik
BRUDD: Gunnar Greve bekrefter til Se og Hør Extra at han og kona Helene Ree har gått hver til sitt etter seks år som par. Foto: Werner Juvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Idol»-dommer Gunnar Greve har holdt sammen med kona Helene Ree (31) siden 2010. Paret giftet seg i 2012.

Nå bekrefter Greve til Se og Hør Extra at de to har gått hver til sitt.

– Det stemmer har vi har gått fra hverandre og det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, men vi skilles som venner. Det er alt jeg vil si om den saken, sier han.

Greve er for tiden med som dommer i «Idol» for fjerde gang.

I januar tok han kraftig til motmæle mot det han  beskrev som usaklig netthets av sin dommerkollega Ina Wroldsen.

LES MER: I nyeste utgave av Se og Hør Extra kan du lese mer om bruddet. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste utgave av Se og Hør Extra kan du lese mer om bruddet. Foto: Se og Hør Vis mer

«At Ina mobber deltakere er rett og slett noe av det dummeste jeg har hørt. At hun er direkte, ærlig og uredd derimot, er det ingen tvil om».

«Men også saklig, konstruktiv og genuint engasjert. Jeg mener bestemt at det er dommere i Idol (meg selv inkludert) som har sagt langt verre ting til deltakere enn man fikk se og høre Ina gjøre under fredagens program».

«Om de tilbakemeldinger hun har fått siden programmet ble vist er utløst av det faktum at hun er kvinne, eller om det er hennes direkte, ærlige og engasjerte tilnærming til det å gi deltakere tilbakemelding, vet jeg ikke. Men jeg vet at det ikke er mobbing. Jeg vet også at jeg selv aldri har lært så mye av en meddommer, både musikalsk og menneskelig, som jeg har lært av Ina», skrev han på sin Facebook-side.

LES OGSÅ: Forsvarer Idol-kollegaen mot netthetsen

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer