UTE: Skiskytteren Gunn Margit ble stemt ut av "Sangstjerner" tordag. Foto: SCANPIX
UTE: Skiskytteren Gunn Margit ble stemt ut av "Sangstjerner" tordag. Foto: SCANPIXVis mer

Gunn Margit måtte gå

Skiskytteren måtte forlate "Sangstjerner" torsdag.

SEHER.NO: Til tross for at Gunn Margit Andreassen fremførte ABBAs "Dancing Queen" og Anne Grete Preus' "Månens Planet" med full innlevelse, ble hun stemt ut.

Men tapet tok hun med et eneste stort smil.

Like glad var Tommy Sharif da han sto på scenen, til tross for at han tidligere på dagen vurderte å trekke seg fra sangkonkurransen.

- Formen er ikke helt på topp. Det har vært mye den siste uka. Jeg har sterkt vurdert å trekke meg fra "Sangstjerner", sa han til Seher.no bare timer før sendingen startet.

Allikevel møtte sjarmøren opp for å fremføre Johnny Cashs “Ring of fire" - og ABBAs fengende “Money, Money, Money".

I stedet for å starte refrenget med "Money, money, money", gjorde han det glisende om til "Tommy, Tommy, Tommy, it's so funny! It's a black mans world"!

- Selv om jeg vurderer å trekke meg, så har jeg kanskje ikke samvittighet til det siden det er så mange som har stemt på meg og brukt penger på meg, og sett på at jeg synger så jævlig som jeg gjør. Så selv om jeg har det tungt, så vil jeg ikke at det skal gå utover andre. Men jeg kan ikke garantere at jeg dukker opp, sa Sharif til Seher.no før sendingen.

Men til tross for humoren på scenen torsdag, har ikke Sharif fått mye hvile den siste uken.

Ved siden høysesong på dekksenteret og forberedelser til "Sangstjerner" på TV3, har Sharif også måttet forholde seg til en offentlig pengekrangel med sin egen bror Moohsen Sharif.

Dekkongens lillebror krever nemlig å få 100 millioner kroner av Tommy.

- Det har vært en tøff uke med høysesong på dekksenteret, medieopplegg fra alle kanter og det blir vanskelig å ta vare på alt og alle. Det har blitt lite søvn den siste uka, sier Sharif.

Han ønsker ikke å gå nærmere inn på om konflikten med broren nærmer seg en løsning, men han avviser at de to er uvenner.

- Nei, vi er brødre uansett.

Sangstjernene fremførte to låter hver torsdag. I første del sang Gunn Margit Andreassen, Tommy Sharif, Adam Schjølberg, Svein Østby og Nicholas Carlie gamle ABBA-hits.

I del to fremførte de hver sin akustiske låt.

ABBA-hits: Gunn Margit sang “Dancing Queen", Adam sang “The Winner Takes It All", Svein gjorde sin tolkning av “Does Your Mother Know", Nicholas sang “Rock Me", og Tommy sang “Money, Money, Money".

Akustiske versjoner: Svein sang Robbie Williams “Feel", Nicholas gjorde sin versjon av Nirvanas “About a girl", Tommy sang Johnny Cashs “Ring of fire", Adam sang Bruce Sprinsteens "The river", mens Gunn Margit tolket Anne Grete Preus "Månens elev".

Se "Sangstjerner" på TV 3 klokka 20.00 torsdager.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.