Gunilla Persson:

Gunillas eksmann: - Hun var ikke snill

Nå svarer Gunilla Perssons på eksmannens beskrivelse av henne.

SVARER EKSMANNEN: Gunilla Persson er kjent for å ta del i konflikter. Nå snakker eksmannen hennes Stephen Linville ut om deres turbulente ekteskap. Foto: NTB Scanpix
SVARER EKSMANNEN: Gunilla Persson er kjent for å ta del i konflikter. Nå snakker eksmannen hennes Stephen Linville ut om deres turbulente ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gunilla Persson (59) har nok ikke hatt det lett den siste tida, etter at hun i mai ble pågrepet av politiet i Palm Beach i Florida, mistenkt for å ha stjålet et par eksklusive solbriller.

Nå ser det ut til at det nok en gang, på svært kort tid, kan blåse opp til storm i Perssons liv, som for så vidt er kjent for å havne i konflikter i «Svenske Hollywoodfruer».

Forandret seg

Hennes eksmann, Stephen Linville, som hun var gift med fram til 1990, hevder nemlig at Gunilla Persson ikke var en enkel person å leve med.

- Hun var ikke snill. Hun klaget mye og hun havnet i trøbbel hele tiden. Hun pleide å skrike på meg om nettene slik at jeg ikke fikk sove. I ettertid, da jeg gikk på jobb, fikk hun sin søvn, sier Stephen Linville ifølge svenske Expressen.

BRÅK: Etter en heftig krangel blir Åsa Vestlerund så sint at hun kaster et vannglass over Gunilla Persson da Hollywoodfruene var samlet til lunsj. Video: TV3 Vis mer

Eksparet møttes på et skuespillerkurs i 1984 og giftet seg et halvt år seinere. Ifølge Linville hadde Persson en sjarmerende personlighet i starten av forholdet.

- Hun var mye triveligere da jeg traff henne. Hun sa at «når svenske kvinner får trygghet, så roer de seg ned». Men jeg lærte min lekse. Når man gifter seg med noen blir de verre, fortsatte han ifølge avisa.

Videre skriver Expressen at etter et turbulent ekteskap, skilte paret lag etter seks år sammen. De har siden ikke hatt noe kontakt.

Eksmannens uttalelser er noe Persson ikke tar lett på, og valgte nå å kommentere saken.

Klipp fra TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer": Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer

Svarer

I en SMS til Expressen forklarer tv-stjerna at hun kommer til å fortelle sannheten om ekteskapet i sin nye bok, «The Gunilla», som etter planen vil bli utgitt i 2019.

- Mitt livs historie kommer til å bli publisert i selvbiografien, for sannheten kan lett vris om på i intervjuer, skriver hun i meldingen.

Det er imidlertid ikke helt brutte bånd mellom Gunilla Persson og eksen. Hun har nemlig valgt å beholde etternavnet hans - og det kommer hun heller ikke til å kvitte seg med med det første.

- Jeg har beholdt navnet Linville for jeg synes det er vakkert. Jeg kommer ikke itl å endre det før jeg gifter meg igjen, noe som hittil ikke har vært en prioritet for meg, skriver hun videre.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Varetekt

Mye tyder derfor på at 59-åringen har nok å tenke på for tida.

Da hun ble pågrepet i slutten av mai, klarte likevel «Svenske Hollywoodfruer»-stjerna å komme seg ut av politiets varetekt senere samme kveld. Det gjorde hun ved å betale en kausjon på 5000 dollar, noe som tilsvarer omtrent 40 000 kroner.

Ifølge rapporten, som Expressen har fått tak i, skal 59-åringen angivelig ha satt et par solbriller av merket Chanel på hodet mens hun betalte for en håndveske, og deretter forlot butikken.

Dette skal ha blitt fanget opp på et overvåkningskamera, og skal ha vært grunnen til at politiet ble kontaktet.

Til Se og Hør skrev Persson i en sms at det hele dreier seg om en misforståelse, og har ingen kommentar utover dette.

FORTVILET: Når Gunilla Persson mimrer om Manhattan-leiligheten i ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», blir det hele for mye for henne. Video: TV3 Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Ble erklært død på internett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer