Gunilla vurderer å saksøke Hollywoodfrue-kollega

Vil anmelde Åsa Vesterlund etter vannglass-kasting.

BRÅK: Etter en heftig krangel blir Åsa Vestlund så sint at hun kaster et vannglass over Gunilla Persson da Hollywoodfruene var samlet til lunsj.
BRÅK: Etter en heftig krangel blir Åsa Vestlund så sint at hun kaster et vannglass over Gunilla Persson da Hollywoodfruene var samlet til lunsj. Vis mer

TV3s suksessprogram «Svenske Hollywoodfruer» har servert seerne høylytte diskusjoner, krangling og ellevilt drama i løpet av sine ti sesonger.

Når man tror det ikke kan bli mer drama blant fruene som lever sitt glamorøse Hollywood-liv, tar man imidlertid feil.

Forrige uke skrev Dagbladet om en episode som utspilte seg da fire av de fem svenske fruene møttes til en årlig lunsj.

Gunilla Persson (57) og Åsa Vesterlund (40) begynner å diskutere under lunsjen, noe som fører til at begge blir veldig opprørt.

Det ender med at Vesterlund tar et vannglass og kaster på Persson før hun forlater rommet.

- Jeg kunne blitt blind, døv og stum. Jeg kunne dødd, det er et mordforsøk, sier Gunilla Persson etter hendelsen i klippet fra episoden.

Se video her: 

Vurderer å politianmelde Vesterlund

Nå ønsker 57-åringen å ta saken videre, ifølge svenske Aftonbladet.

I episoden av «Svenske Hollywoodfruer» som vises på svensk TV3 i kveld møtes de to fruene igjen for første gang etter lunsjbråket, da til en pressefotografering.

- Jeg har vurdert å politianmelde henne slik at hun får et besøksforbud slik hun ikke angriper meg igjen. Jeg kunne blitt både døv og blind, og det hadde blitt et ti millioner dollars søksmål og fengselsstraff for Åsa Vesterlund, sier Persson i programmet, ifølge Aftonbladet.

Pressesjef i MTG Sverige, Susanne Nylén, sier til den svenske avisa at verken Persson eller Vesterlund har tatt kontakt med TV3 og forteller videre at de foreløpig ikke har tatt stilling til hva som vil skje hvis Persson anmelder Vesterlund.

Nylén uttaler også til Aftonbladet at dette er den mest dramatiske sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» noen gang.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMTE FRUER: Elena Belle, Åsa Vesterlund, Maria Montazami, Gunilla Persson og Sofie Prydz er alle kjent fra TV3-suksessen «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3
BERØMTE FRUER: Elena Belle, Åsa Vesterlund, Maria Montazami, Gunilla Persson og Sofie Prydz er alle kjent fra TV3-suksessen «Svenske Hollywoodfruer». Foto: TV3 Vis mer

Ikke første gang

Også i sesong sju av den populære serien vurderte Persson å saksøke Vesterlund etter at de to hadde flere krangler foran kamera.

Overfor svenske Expressen forklarer Persson at det da dreide seg om ærekrenkelse.

- Jeg har snakket med en advokat. Det teller som ærekrenkelse, og det er veldig lett å vinne. Man får masse penger. Det ville føre til et hull i mannens lommebok, men jeg velger å stå opp for mine meninger i stedet, sa 54-åringen til avisa den gang.

Ble selv politianmeldt i 2015

I februar 2015 ble det kjent at Gunilla Persson var politianmeldt av den svenske Försäkringskassan, mistenkt for grovt bedrageri.

Ifølge Expressen skal Persson ha mottatt 332 000 svenske kroner i barnetrygd, foreldrepenger og sykepenger, som hun ikke hadde krav på.

Gunilla Persson ble selv svært overrasket da hun mottok anmeldelsen i fjor. Grovt bedrageri kan også som kjent gi fengselsstraff i Sverige.

- Jeg visste ikke at jeg har drevet med noe jævla bedrageri. Hadde jeg visst det, så hadde jeg selvsagt ikke gjort det, sa Persson til Expressen den gang.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Maria Montezami: - Jeg bestikker barna