TV-STJERNE: Gunilla Persson har blitt et kjent navn gjennom realityserien «Svenske Hollywoodfruar» og viker sjelden av veien for litt drama. Foto: All Over Press
TV-STJERNE: Gunilla Persson har blitt et kjent navn gjennom realityserien «Svenske Hollywoodfruar» og viker sjelden av veien for litt drama. Foto: All Over Press Vis mer

Gunilla Persson slår tilbake mot bråkmaker-stempelet

- Jeg er den snilleste av alle i «Svenske Hollywoodfruer».

Publisert

SEOGHØR.NO: Det stormer ofte rundt den frittalende svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson (55) i realityprogrammet med samme navn.

Den single alenemoren havner ofte i opphetede krangler med de andre deltagerne, men selv hevder hun at dette kun skjer dersom noen snakker stygt om datteren eller moren hennes.

- Jeg er den snilleste av alle Hollywood-fruene. Jeg er bare livsfarlig når jeg skal forsvare meg selv, Erika eller mamma. Det er veldig få som klarer å takle meg i en verbal krig. Der er jeg en mester, forteller hun i et intervju med Aftonbladet.se.

Føler seg trakassert

Når Persson får spørsmål om hvordan hun til stadighet likevel klarer å havne i bråk, rister hun på hodet, ifølge avisa.

- Det er jeg som blir stilt til veggen og trakassert på alle mulige måter. Det er ingen som prøver seg på Maria Montazami. Hun har aldri blitt tvunget til å forsvare seg eller stå for noe hun tror på eller lever for. Det har bare jeg, hevder hun.

Se Gunilla krangle med Svenske Hollywoodfruer-kollegene her:

Men TV-kjendisen, som tidligere har avslørt flere intime kjendis-forhold, har aldri fryktet oppmerksomhet rundt sin egen person, og klager ikke.

- Jeg er ikke redd for konflikter, og nekter å sitte stum og la alle overkjøre meg. Jeg står for det jeg mener og tenker.

Videre forteller realitystjernen at all kranglingen i blant gjør det vanskelig å beholde et godt vennskap med de andre Hollywood-fruene. Og at Åsa Vesterlund tirsdag beskyldte Gunilla for svart magi satte hun veldig lite pris på.

- Ingen ber meg om unnskyldning. De bare fortsetter, og det blir verre og verre. Men når man begynner å sende løspeniser som noen har hatt i munnen, og kommer hit med falske healere som skal drive ut onde ånder av huset, da har man gått for langt, sier hun til nettstedet.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 tirsdager klokken 20.30

LES OGSÅ: - Jeg må ta avstand fra henne resten av mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer