FØLELSESLADET: Etter 24 år i leiligheten på Manhatten er det over for Gunilla Persson, men hun har fremdeles et hus i Los Angeles. Foto: TV3
FØLELSESLADET: Etter 24 år i leiligheten på Manhatten er det over for Gunilla Persson, men hun har fremdeles et hus i Los Angeles. Foto: TV3Vis mer

Gunilla Persson ble kastet ut av hjemmet sitt

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen ble tvunget til å flytte.

SEOGHØR.NO: I «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 har Gunilla Persson (56) gjentatte ganger vist at hun ikke akkurat går stille i dørene.

Det gjorde heller ikke TV-stjernen da det ble kjent at hun ikke fikk beholde leiligheten sin på Manhatten i New York.

Saken havnet i retten og Gunilla skal ha brukt nærmere en halv million kroner i kampen om å få bli i leiligheten - som ligger i 36. etasje og som hun har hatt siden 1991.

Det hele endte med at Persson ble tvunget til å flytte, og nå forteller hun hvorfor hun ikke valgte å fortsette kampen mot utleieren.

- Jeg var ikke glad for å måtte flytte ut og jeg savner Manhatten hver eneste dag, sier Hollywood-fruen til Aftonbladet.se.

TAPTE I RETTEN: I vår ble Gunilla Persson kastet ut fra sin leilighet på Manhatten i New York etter å kjempet lenge i retten for å beholde den. Foto: TV3
TAPTE I RETTEN: I vår ble Gunilla Persson kastet ut fra sin leilighet på Manhatten i New York etter å kjempet lenge i retten for å beholde den. Foto: TV3 Vis mer

 

 

Likevel nektet Gunilla og bruke mer penger på den kostbare saken i retten.

- Nå skal jeg gå videre og bruke mine hardt opptjente penger på noe annet som innebærer sikkerhet og trygghet.

Selv om 56-åringen ble kastet ut allerede i vår, så har hun fortsatt ikke fått orden på alle tingene fra flyttelasset.

- Jeg har vært bortreist mye av sommeren og har derfor ikke hatt tid til å pakke ut fra mange av kassene enda. Og så har det vært så utrolig varmt, så jeg det får bli et prosjekt til vinteren, forklarer hun til den svenske avisen.

Videre avslører Gunilla at hun i det ene øyblikket bare ville bryte sammen og gråte over hendelsen, mens hun andre ganger kjente for å kjempe.

MISFORNØYD: Mens flyttefolkene pakker sammen tingene som skal ut av leiligheten, ligger Gunilla demonstrativt i en av stolene som fremdeles står igjen. Foto: TV3
MISFORNØYD: Mens flyttefolkene pakker sammen tingene som skal ut av leiligheten, ligger Gunilla demonstrativt i en av stolene som fremdeles står igjen. Foto: TV3 Vis mer

Nok er nok

I dag har hun kommet over tapet.

- Jeg har evnen til å tenke stort i alle situasjoner. Det er eneste måten å komme seg videre i livet på. Jeg ser for meg at vi snart kommer til å bo i en helt annen leilighet som jeg eier og ingen kan kaste oss ut fra. Jeg blir rolig når jeg tenker i de baner og det er bedre enn å tenke negativt og gråte, sier hun og legger til:

- Det jeg lider mest av er at det kommer til å bli vanskelig å finne en lignende leilighet med samme utsikt. Kikker man på noe dårligere blir man deprimert. Jeg kan bare komme tilbake til Manhatten når jeg har massevis av penger.

Gunilla Persson mener hun kunne forsatt kampen i retten om å beholde leiligheten, men da måtte hun mest sannsynlig ha punget ut rundt en million kroner mer.

- Det ville jeg ikke. Og jeg følte at jeg ville gi opp når jeg ikke vant på det området som var viktig å vinne. Emosjonelt, ønsket jeg å forsette kampen, men nok for være nok, forteller hun til Aftonbladet.

BESTEMT FRUE: Gunilla gir instrukser. Foto: TV3
BESTEMT FRUE: Gunilla gir instrukser. Foto: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: «Alt for Norge»-Shanna til «Svenske Hollywoodfruer»