INGEN PROBLEM: 16 års alderforskjell går greit for dette paret. Foto: Scanpix
INGEN PROBLEM: 16 års alderforskjell går greit for dette paret. Foto: Scanpix Vis mer

Gunhild liker best rosiner

- Når du er sammen med en 16 år eldre mann, føler du deg alltid ung, sier Petter Stordalens forlovede.

Publisert
SEHER.NO: Hele Norges hotellkonge Petter Stordalen (46) forlovede Gunhild Melhus (30) pryder forsiden av januarutgaven av kvinnebladet ELLE, hvor hun blant annet snakker om parets aldersforskjell.

- Alder er relativt. Når du er sammen med en 16 år eldre mann, føler du deg alltid ung. Dessuten er yngre menn oppskrytt. Jeg sier som Kaia Huse, kona til Jan Eggum; Har du først fått smaken på rosiner, er du ikke opptatt av druer lenger, forteller Gunhild til ELLE.

Nylig ble det kjent at Melhus og Stordalen om kort tid flytter til USA, hvor Stordalen skal  jobbe med investeringer og nye hotellprosjekter, mens Gunhild skal benytte tiden til å gjøre ferdig doktorgraden sin.

Fantastisk
Tidligere i høst fortalte Gunhild Melhus seerne om hvordan det var å være Stordalens kjæreste:
Det er helt fantastisk å være kjæreste med Petter, sier Melhus. 

Neste sommer gifter de to seg, etter at hotellkongen fridde med slalåmski på under nyttårsfeiring i Aspen i USA, men når bryllupet er overstått er det ikke Gunhilds ønske å bli kalt finansfrue.

- Vi er jo sammen fordi vi er likeverdige. Akkurat det med finansfrue er veldig intetsigende. Det sier ingenting om meg, og det er ingen som bare er finansfrue, sier hun.

Gedigen fest
Bryllupsplanene er godt i gang, men akkurat på det området virker det ikke som paret er likeverdige i planleggingen.

- Fest for meg det skal man ta på alvor. Bryllup er intet unntak. Dette skal bli litt i Telemarks-ånd: Tre dager til ende, og en ordentlig fest. Og selvsagt skal det være litt overraskende både for gjestene og for Gunhild, sier Petter Stordalen.

- Hvis jeg får velge kjole selv så blir jeg overrasket, sier Gunhild om sin kjæreste, som hvert år arrangerer legendariske fester på 16. mai.

Hvor mange gjester det blir på den store dagen, er imidlertid ikke bestemt ennå.

- Vi vet ikke hvor mange det blir, men jeg skal jo lage en kjempefest, sier Stordalen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: -Jeg er virkelig lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer