Gullkjolen knuste Northug

Therese Johaug vant «årets navn»-pris på målstreken.

<strong>GULLKJOLEN AVGJORDE?:</strong> NRK bekrefter at de fleste stemmene Johaug fikk, kom inn under selve sendingen. Foto: NTB Scanpix
GULLKJOLEN AVGJORDE?: NRK bekrefter at de fleste stemmene Johaug fikk, kom inn under selve sendingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skistjernen Therese Johaug (23) stakk av med prisen for «årets navn» i norsk idrett under Idrettsgallaen på Hamar lørdag.

Nå skriver VG at hun slo Petter Northug (26) på målstreken, etter at de fleste stemmene kom inn underveis i NRK-sendingen.

Kanalen vil derimot ikke si hvem som ble nummer to.

- Men det er ingen tvil om at det var Petter. NRK var veldig opptatt av at han skulle komme inn igjen fra joggetur og være klar i Italia. Litt over klokken halv ti på kvelden kom kontrabeskjeden, sier Otto Ulseth, Northugs medierådgiver, til avisen.

Kommunikasjonsekspert Lasse Gimnes er ikke overrasket.

- Hun påvirket mest nær beslutningsøyeblikket for folk hjemme i stuene. Det betyr svært mye. Fra dagligvarehandelen vet vi at folk tar syv av ti beslutninger i selve butikken. Det forholdet gjelder nok her også. Johaug var veldig til stede med stor sjarm der og da. Det påvirket avstemningen til hennes fordel, sier han til VG.

Kjolen, som er del av motehuset Eger Karl Johan sponsorat av skiprinsessen, er fra Elisabetta Franchis vårkolleksjon og vil koste rundt 6000 kroner hos butikken Come As You Are på Eger Karl Johan i Oslo sentrum.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Styrtrik ungkar kapret Therese

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer