Guinness:

Guinness-arvingens mystiske dødsfall

Den aristokratiske familien er utsatt for nok en tragedie.

TRAGISK: Den 19 år gamle Guinness-arvingen Honor Uloth har gått bort. Det er ikke første gang den velkjente og aristokratiske familien opplever en tragedie. Foto: Facebook / Privat
TRAGISK: Den 19 år gamle Guinness-arvingen Honor Uloth har gått bort. Det er ikke første gang den velkjente og aristokratiske familien opplever en tragedie. Foto: Facebook / Privat Vis mer
Publisert

Få ting får en til å tenke like fort på Irland som Guinness. Det mørke ølet selges i dag over hele verden, og har tålt tidens tann etter å ha blitt oppfunnet på midten av 1750-tallet.

Derfor er det kanskje ikke så merkelig at etterkommerne til Arthur Guinness har til salt i grøten og vel så det i dag. Flere av dem har dessuten også fått adelige titler med årene, og har blitt grever og visegrever.

De eier også flere store eiendommer, i tillegg til at pengene fra ølsalget fortsatt ruller inn på konto.

Dermed hender det også at familien omtales i britiske medier. Denne gangen er det imidlertid ikke en hyggelig kjærestenyhet eller familieforøkelse som preger spaltene. Guinness-familien har nemlig mistet nok et medlem.

Slo hodet

Denne uka kom det nemlig fram at Honor Uloth (19), barnebarnet til den tredje greven av Iveagh - Benjamin Guinness - døde i en tragisk ulykke i sommer. Dødsfallet er først blitt offentliggjort nå.

Familien uttaler seg til Daily Mail, og sier at den unge jenta druknet i familiens svømmebasseng i slutten av juli.

Hennes 15 år gamle bror var i nærheten da ulykken fant sted. Det er ikke helt klart hvordan hun druknet, men hun skal ha slått hodet sitt og deretter blitt bevisstløs. Det er antatt at hun slo hodet på en stein, men det er ikke bekreftet. Dødsfallet blir derfor omtalt som «mystisk» av flere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer