Guide til smilets land

Skal du også til Thailand i vinter? I så fall bør du lese vår store guide med gode råd og hete tips.

TIL DEKKET BORD: Det thailandske kjøkken er et av verdens beste og reneste. Sunt er det også. Foto: Thomas L. Røyert/Se og Hør
TIL DEKKET BORD: Det thailandske kjøkken er et av verdens beste og reneste. Sunt er det også. Foto: Thomas L. Røyert/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å reise til ukjent mål er som regel spennende, men det er ikke alltid så enkelt å vite hvordan du skal oppføre deg, hva du bør si eller ikke si, hva som er vanlig å gi i driks, hvordan du bør kle deg, og så videre.

Særlig lettere blir det ikke når du fra velkjente Norge reiser til et annet kontinent, der kulturen er helt forskjellige fra den du er vant til. Har du tenkt deg til Thailand, er iallfall hjelpen nær, for ikke å si her.

Vi har bedt Anne Cecilie Trogstad, reisekonsulent hos Wikström Reiser, hjelpe oss med å hjelpe deg. Hun har bodd mange år i Thailand, og kjenner folket og skikkene godt. Du treffer henne på : www.wreiser.no.

Så les Se og Hørs komplette guide til ”smilets land”, og du vil bli tatt vel imot av en smilende og vennlig befolkning.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer