STOR SUKSESS: Sofia Vergara gjør det stort i rollen som Ed O'Neils kjæreste i «Modern family».  Foto: All Over Press
STOR SUKSESS: Sofia Vergara gjør det stort i rollen som Ed O'Neils kjæreste i «Modern family». Foto: All Over Press Vis mer

- Gud ville straffet meg om jeg tok brystreduksjon

Skjønnhetens planlagte brystreduksjon ble stoppet av hennes egen mor...

Publisert
SEHER.NO:  Under et intervju med TV Guide Network under Emmy-utdelingen, avslørte «Modern Family»- stjernen Sofia Vergara (38) at hun tidligere hadde vurdert en brystreduksjon.

Men heldigvis for oss seere falt ikke det i god jord hos skjønnhetens egen mor, Margarita Vergara Dávila de Vergara.

På spørsmål fra programlederen Chris Harrison om hva moren hennes hadde sagt om hennes planlagte brystreduksjon, svarte stjernen:

- Hun sa at Gud ville straffe meg om jeg gjorde det, men jeg gjennomførte det ikke. Og det er bra, for det har åpnet flere dører for meg, sa Sofia.

For kort tid siden ble Sofias kjæreste Nick Loeb alvorlig skadd i en bilulykke, og det var tydelig at Sofia tok hendelsen hardt.

 - Dette ville ha vært en perfekt dag hvis ikke dette hadde skjedd. Han kommer til å bli bra, men han er på sykehuset og det vil ta lang tid. Men han er i live, svarte en tydelig rørt Sofia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på s[email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER: Kjæresten hardt skadet i bilulykke


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer