GUD VELSIGNE: Oprah Winfrey synes det er fantastisk at Kate Winslet har naturlige, silikonfrie bryster.  Foto: All Over Press
GUD VELSIGNE: Oprah Winfrey synes det er fantastisk at Kate Winslet har naturlige, silikonfrie bryster. Foto: All Over PressVis mer

- Gud velsigne dine ekte bryster!

Oprah Winfrey er stor fan av puppene til Kate Winslet.

SEHER.NO: Det er ikke bare blant gutta at "Titanic"-stjernen Kate Winslet (33) er populær.

Også kvinner elsker nemlig den britiske skuespillerinnen, og talkshowdronning Oprah Winfrey er en av disse.

Da Winslet var gjest på "The Oprah Winfrey Show" tidligere denne uken, klarte ikke talkshowdronningen å la være å snakke om skuespillerinnens flotte, naturlige kropp.

Og Winfrey var spesielt imponert over Winslets silikonfrie bryster, som hun viser frem i en scene i sin nye film "The Reader", skriver The Sun.

- Gud velsigne dine ekte bryster! Jeg elsker det at du har naturlige bryster. For i alle scener så gjør puppene dine det ordentlige pupper gjør, sa talkshowdronningen til den noe lattermilde stjernen.

Og mens hun holder seg på brystene, ler Winslet og sier "Vel tusen takk skal du ha. Du mener vel dette? og dette? Og når du legger deg på ryggen og de flykter og forsøker å gjemme seg i armhulene dine?".

Humrende innrømmer Oprah at det var akkurat det hun mente:

- Det er en fantastisk scene, der du ligger på ryggen, og brystene dine holder seg adskilt. Hvis du ser på kvinner med falske pupper så stikker de rett opp. Det er sånn man vet det. Gud velsigne de naturlige puppene dine!

Men selv om hun er en erfaren og særdeles dyktig skuespiller, noe hun beviste da hun stakk av med hele to Golden Globe-priser i helgen, innrømmer Winslet at hun fortsatt blir nervøs før sex-scener.

- Jeg måtte rett og slett bli kvitt nervene mine. Med alle sånn scener klarer alltid nerver og frykten å komme i veien, forteller hun.

I "The Reader" er det en scene der skuespillerinnen skal ha sex med sin 18 år gamle skuespillerkollega David Kross.

Ifølge Winslet var det Kross' første sexscene, og unggutten skal ha vært dødsnervøs.
- Ok, jeg er her for deg, det kommer virkelig til å være ok. Jeg lover at du kommer til å le av dette senere, skal skuespillerinnen ha sagt til 18-åringen, hvorpå han hadde svart:

- Ok, jeg tror ikke på deg, men jeg håper du har rett.

Fem minutter senere skal de to ha ledd, mens Kross sa "Åh, takk Gud. Nå skjønner jeg det.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Viste frem brannskader!