Jørgine Massa Vasstrand og «Rød Løper»:

- Gud, skal jeg begynne å like deg igjen?

Har havnet på kant med «Funkygine» flere ganger.

OVERRASKES: Jørgine Massa Vasstrand venter sitt fjerde barn, og under pressetreffet i forbindelse med «Funkyfam» sesong 3, får hun seg en skikkelig overraskelse. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi var spente på å møte Jørgine, sier «Rød Løper»-programleder Jonas Scheie Hammer i tirsdagens podkastepisode.

For noen år siden havnet de nemlig i klem med influenser og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (32). Ifølge Hammer startet det hele da de la ut en video av Funkygines brødre, tvillingene Emil og Silas (24), på Instagram.

Bruddnyhet

De to snakket grovt på italiensk, hvorpå storesøsteren raskt tok grep og ba om å få videoen fjernet. Forespørselen ble godtatt og videoen ble i ettertid fjernet.

Man skulle kanskje tro at stemningen var god mellom Jørgine og «Rød Løper» etter dette, men den gang ei.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Da det i fjor ble slutt mellom tvillingen Silas og hans daværende kjæreste Victoria Nadine, fikk pipa ny lyd. «Rød Løper» forsøkte nemlig å få hull på bruddnyheten, noe som senere ble vist i TV 2-programmet «Funkyfam» - uten at Rød Løper var klar over det.

- (...) Da fikk vi se hvordan dette hadde utspilt seg innad i familien. Hele familien var samlet på Svalbard, forteller Hammer.

Se video nedenfor!

IRRITERT: Jørgine Vasstrand irriterte seg over Rød Løper i denne ukens episode av «Funkyfam», så programleder Jonas slo på tråden for å få oppklart et par ting. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

- Rasshøl

I episoden så man blant annet hvordan Jørgine omtalte Rød Løper som «rasshøl», og mente det ikke var passende å skulle lage en sak om bruddet på daværende tidspunkt.

- Vi ble ganske stressa da vi så den episoden og den skulle ut på skjermen. Det kom en plakat på slutten hvor det sto at «'Rød Løper' ventet med å publisere saken til det kom bekreftelse». Det kom jo helt på slutten, så ingen ser det, sier Hammer, og fortsetter:

- Vi høres ut som drittfolk her og det kommer ikke frem at vi hadde gjort det grundig. Man fikk inntrykk av at vi hadde smelt ut saken, før de hadde bekreftet det - noe vi ikke hadde gjort. Da følte jeg at jeg måtte ringe Jørgine. Man er jo alltid litt nervøs når det ikke er gladsaker.

Den gang fortalte Jørgine at hun syntes det var upassende å skrive en sak om broren og eksen basert på rykter og spekulasjoner. Hun påpekte imidlertid at hun var glad for at saken ble avholdt.

Overrasket med gaver

Da «Rød Løper» skulle møte Jørgine og familien forrige uke, i forbindelse med den kommende sesongen av «Funkyfam», så Hammer en gylden mulighet til å komme på godsiden med influenseren igjen.

- Jeg ble helt tatt på senga, du hadde ikke sagt du skulle ha med gaver, sier programleder Thea Hope lattermildt i episoden.

Hammer hadde nemlig med seg gave til både Jørgine, ektemannen hennes Morten Sundli (31), og deres kommende barn.

- Jeg trodde jo hun ville tenke det var hemningsløst smisk, sier Hammer, før de avslører at gaven ble tatt svært godt imot:

- Gud, skal jeg begynne å like deg igjen? Nå fikk jeg mer hjerte for deg. Nå var du søt, sier Jørgine i podkasten.

Med andre ord er altså stridsøksa omsider, etter flere runder, begravd.

STRAFF: Jørgine Vasstrand får en uheldig straff av ektemannen Morten da hun taper en «stein, saks, papir» konkurranse. Vis mer

LES OGSÅ: - Det var helt jævlig å få den telefonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer