- Gud, jeg håper jeg ikke forårsaker noen ulykker

18 år etter at Anna Nicole Smiths H&M-reklame satte Norge på hodet, er Triana Iglesias spent på hvordan bilistene vil reagere på hennes enorme naken-reklame. Se bildene!

TRAFIKKFARE?: H&M -reklamene med den nå avdøde modellen Anna Nicole Smith ble i 1993 anklaget for å true trafikksikkerheten, da de ble lansert i Norge. Foto: SCANPIX
TRAFIKKFARE?: H&M -reklamene med den nå avdøde modellen Anna Nicole Smith ble i 1993 anklaget for å true trafikksikkerheten, da de ble lansert i Norge. Foto: SCANPIX Vis mer
Se Alle Trianas reklamebilder for Reebok nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Modell og «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias' nye reklamekampanje for sportsmerket Reebok, har skapt kontroverser før den ble lansert.

Fredag varslet Rød Ungdom at de vil klage et av bildene, hvor Triana kun har på seg joggesko, inn for Forbrukerombudet, fordi de mener det ikke har noe med jogging å gjøre.

Triana sier til Seher.no at hun sev er spent på hvordan publikum vil reagere på kampanjen når bildene hennes monteres på store reklametavler, blant annet ved kjøpesenteret Oslo City.

Da nå den nå avdøde Anna Nicole Smith dukket opp i lettkledde undertøysreklamer for kleskjeden H&M i 1993, førte det til en debatt om trafikksikkerhet, fordi mange var redd for at bildene skulle stjele bilistenes oppmerksomhet vekk fra trafikken.

Triana håper hennes bilder slipper å bli gjenstand for samme debatten.

- Gud, jeg håper jeg ikke forårsaker noen ulykker. Jeg håper folk liker bildene, men de må holde øynene på veien!, sier Triana.


Kommunikassjonssjef Kristin Øyen tror imidlertid ikke Triana-bildene vil skape samme debatt som Anna Nicole Smith gjorde i 1993.

- Jeg tror folk er blitt mer vant til slike bilder langs veien. Utover det har jeg ingen kommentar til dette, sier hun til Seher.no.

Triana innrømmer at hun både og gruer og gleder seg til å se de store bildene av seg selv i bybildet.

-  Så vidt jeg vet er det første gang jeg havner på så store reklameplakater, og jeg er veldig stolt at jeg nå har vært med i samme type kampanje som for eksempel Eva Mendes, som er ett av mine idoler. Men når bildene blåses opp så stort, blir man jo veldig kritisk til seg selv. Jeg er kritisk til bildene mine uansett, men dette blir veldig rart.

Triana Iglesias hevder hun ikke har noen planer om å trappe ned på modellkarrieren, selv om hun både jobber som programleder i «Paradise Hotel» og fotoredaktør i bladet Alfa.

- Jeg har ikke satt noen pensjonsdato. Jeg vil fortsatt bruke mye tid på modellyrket og får heller ta ting som de kommer, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Naken Triana vekker reaksjoner

CELEBERT SELSKAP: Tidligere har kjente modeller som britiske Kelly Brook stilt opp i Reebok-reklamer. Nå er det Triana Iglesias' tur til å promotere sportstøy-produsenten. Foto: Reebok
INGEN PLANER OM Å LEGGE OPP: - Jeg vil fortsatt bruke mye tid på modellyrket og har ingen planer om pensjonere meg, sier Triana til Seher.no. Foto: Reebok
SPRETTEN: Triana Iglesias viste gode takter med hoppetauet under fotoshooten for Reebok. Foto: Reebok
LETTKLEDD JOGGETUR: Reklamebildet av Triana Iglesias kun iført joggesko har allerede fått mye oppmerksomhet før kampanjen ble offisielt lansert. Foto: Reebok
KLAR FOR RINGEN: Triana Iglesias så også ut til å stortrives som bokser under fotoshooten for Reebook. Foto: Reebook