NYE HØYDER: Striden mellom Lindsay Lohan og hennes far ser ikke ut til å roe seg med det første. Nå trekker faren Gud inn i striden mellom dem. Foto: All Over Press
NYE HØYDER: Striden mellom Lindsay Lohan og hennes far ser ikke ut til å roe seg med det første. Nå trekker faren Gud inn i striden mellom dem. Foto: All Over PressVis mer

- Gud har straffet henne

Striden mellom LiLo og faren når nye høyder...

SEHER.NO: Striden mellom Lindsay Lohan og hennes far ser ikke ut til å roe seg med det første. Nå truer Michael Lohan med å offentliggjøre opptak av private telefonsamtaler med datteren.

På onsdag lekket han det første båndet til pressen - noe som fikk skuespilleren til å gå til angrep. På sin Twitter-blogg kalte hun faren sin blant annet en idiot, og hevdet at båndet var redigert.

Dette får Michael Lohan til å glemme siste rest av verdighet ovenfor datteren, og fastslår ovenfor New York Post at hans berømte datter er full av løgn, og at han vil bevise det med flere private samtaler.

- Lindsay har gått på flere stoffer enn jeg trodde. Jeg frigir flere bånd for å bevise at alt hun påstår og sier, er løgn.

Den gjenfødte kristne Michael Lohan forsetter så med å trekke Gud inn i saken.

- Hun har ødelagt alt han har gitt henne. Han har ikke fått noe annet tilbake enn misbruk av alle de talentene han har gitt henne.

Stjernens far vil nå ha henne innlagt til avvenning, fordi han mener hun er dypt avhengig av sterke smertestillende piller.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg gråt