Kanye West og Kim Kardashian:

- Gud bringer «Kimye» sammen

Kanye West innrømmer at han gjorde mye feil med Kim Kardashian.

SAVNER KIM?: Kanye Wests uttalelser den siste tiden kan tyde på at han savner eksen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
SAVNER KIM?: Kanye Wests uttalelser den siste tiden kan tyde på at han savner eksen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det var tidligere i år sjokknyheten om at stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (45) skulle skilles kom. Etter nesten syv år som ektepar, og utallige overskrifter i internasjonal sladrepresse, var «Kimye» historie.

I etterkant av bruddet har begge blitt koblet til nye flammer. West skal ha hatt en flørt med den russiske modellen Irina Shayk (35) i sommer, mens Kardashian for tiden setter fart på romanseryktene med komiker Pete Davidson (28).

Til tross for dette ser det imidlertid ikke ut til at West har gitt opp håpet om en mulig Kimye-gjenforening. Det skriver People.

FORTSATT KONTAKT: French Montana har fortsatt kontakt med eksen Kholé Kardashian. Reporter: Emma Cecilia Eriksson Vis mer

- Har gjort feil

Under Los Angeles Missions årlige Thanksgiving- arrangement onsdag kveld, tok han nemlig mikrofonen fatt og holdt en tale hvor han både snakket om Kardashian og feilene han gjorde i ekteskapet.

- Vi har gjort feil. Jeg har gjort feil. Jeg har gjort ting i offentligheten som ikke har vært akseptabelt som ektemann, sa han.

«Donda»-rapperen langet videre ut om at han ikke ville la E! og Hulu, som er de to nettverkene Kardashian-Jenner-familien har hatt og vil ha show på – skrive historien om familien hans.

- Jeg er presten i mitt eget hjem, understreket han.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Nabo med eksen

Under arrangementet kunne West også avsløre at han har flyttet inn i et hus like i nærheten av hvor Kardashian bor.

Om det er et steg i arbeidet for å få Kardashian tilbake, er uvisst, men rapperen virker temmelig overbevist om at en gjenforening vil være til det beste. Ikke bare for han selv, men også for millioner av familier.

- Hvis fienden kan skille Kimye, vil det være millioner av familier som føler at separasjon er greit … men når gud bringer Kimye sammen, vil det være millioner av familier som vil bli påvirket av å se at de kan overvinne en separasjon, fortsatte han.

I løpet av de ni årene Kardashian og West var et par, fikk de barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2) - de to sistnevnte gjennom surrogati.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story fikk hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

- Fortsatt kona mi

Thanksgiving-arrangementet er imidlertid ikke første gang 44-åringen snakker om sin tidligere kone. Nylig gjestet han podkasten «Drink Champs» hvor han åpnet seg om livet sitt, spesielt den forestående skilsmissen fra Kardashian.

I podkasten kunne det imidlertid tyde på at «Donda»-rapperen også da øynet et håp om forsoning.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» brøt hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

I et kort klipp skal rapperen ha uttalt at de fortsatt er gift. Han kalte også «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen «min kone».

- Fordi hun fortsatt er kona mi, la han videre til.

LES OGSÅ: - Tatt på fersken med Beckham-sønnens eks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer