Hugh Grant:

- Grusomt

Skuespilleren innrømmer utbrudd.

SINNEUTBRUDD: Grant forteller ærlig om hendelsen under innspillingen. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB
SINNEUTBRUDD: Grant forteller ærlig om hendelsen under innspillingen. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Hugh Grant (61) er kjent verden over for sine mange filmer og har med årene blitt et ekte ikon. Verden falt for ham i filmene «Notting Hill», «Love Actually» og «Music & Lyrics» - for å nevne noen.

I disse dager er Grant aktuell med filmen «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» basert på det meget populære brettspillet «Dungeons and Dragons».

DANSET JULEN INN: Hugh Grant som dansende statsminister i «Love Actually». Reporter: Marte Nyløkken Helseth Vis mer

Innspillingen skal ikke ha gått smertefritt ifølge skuespilleren, som selv forteller om raseriutbrudd på sett. I et intervju med Total Film Magazine, som kommer ut i april, forteller han at han mistet besinnelsen overfor en ukjent kvinne, det skriver Insider.

- Grusomt

61-åringen forteller at han hadde et par sinneutbrudd under filminnspillingen, men trekker spesifikt fram en hendelse med en kvinne han ikke kjente til. Han omtaler det hele som «grusomt».

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjelte ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

- Jeg mistet besinnelsen med en kvinne i synslinjen min en dag. Jeg antok at hun var en fra studioet som burde ha visst bedre. Så viste det seg at hun var en utrolig hyggelig lokal kvinne som var ledsager for en ung jente. Grusomt, sier han.

Grant fremstår som en angrende synder og erkjenner at han brukte mye tid på å forsøke å beklage og rette opp det inntrykket han hadde gitt.

Ikke første gangen

Som en av verdens mest anerkjente skuespillere har Grant gjester flere forskjellige talkshow, blant andre «Daily Show» hvor Jon Stewart (60) tidligere var vert. Han var langt fra fornøyd etter at Grant gjestet programmet, og uttalte at skuespilleren aldri kom til å bli invitert tilbake.

Det er med andre ord ikke første gangen Grant har oppført seg mindre hyggelig mot de rundt seg. Stewart sa i 2012 til The Hollywood Reporter at Grant var ufin mot alle på stedet hele tiden. 61-åringen kommenterte påstandene på Twitter og takket Stewart for å være ærlig.

«Viser seg at min indre surpomp tok overhånd med en produsent i 2009. Utilgivelig. Jon Stewart gjør rett i å refse meg», skrev han.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

LES OGSÅ: Het ferie med 30-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer