Grusomt underholdende

Glem "Venner for livet". Lisa Kudrow har aldri vært bedre enn hun er i fantastiske "The Comeback".

LISAS BESTE: Lisa Kudrow er hysterisk morsom i #201dThe Comeback#201d.  Foto: Filmweb
LISAS BESTE: Lisa Kudrow er hysterisk morsom i #201dThe Comeback#201d. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se lista: UKENS BESTE KINOFILMER
Se lista: UKENS BESTE DVD-FILMER

En advarsel først. HBO-serien ”The Comeback” er en slik som serie som gjør at du sitter og vrir deg i stolen av det som skjer på skjermen. Du kommer til å bli så pinlig berørt av Lisas karakter Valiere Cherish at det tidvis får ”The Office” sine pinlige situasjoner til å blekne. Ukomfortabelt morsomt, ja visst, men ikke desto morsommere for det.

YDMYKELSER
Kudrow spiller den tidligere TV-stjernen Cherish, som var den hotteste stjerne på TV... for ti år siden. I et forsøk på et comeback må hun nedverdige seg til spillen rollen som Aunt Sassy i den latterlige dårlige situasjonskomedien ”Room And Bored”, som har fire, sexy unge mennesker i hovedrollen – hun er den treige tanta. Seriens manusforfattere gjør sitt beste for å utelukkende gi henne noen få scener hvor hun må nedverdige seg selv på det groveste. Bedre blir det ikke av at et tv-team følger henne døgnet for å filme en kommende tv-serie som heter nettopp ”The Comebakc”. Og la oss si det sånn: Valiere Cherish virkelig liv byr også på en rekke ydmykelser.

SEX OG SINGELLIV
Denne sylskarpe TV-serien tar et oppgjør med reality-tv, dårlige situasjonskomedier og forbruket av dagens kjendiser. Og ikke minst overflatiskhet. Serien, som er skrevet av en av mennene bak ”Sex og singel”, fikk dessverre bare en sesong, men den kan du uansett nyte på DVD nå.

Sterkt anbefalt!

Ute på DVD nå.

I samarbeid med:
 Filmweb.no Mix Scene 1 Pioneer

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer