Kim Kardashians bursdagsfeiring:

- Grusomt og uvitende

Å vise frem den glamorøse feiringen midt under en pandemi vekker reaksjoner på sosiale medier.

I HARDT VÆR: På Twitter er det flere som reagerer etter at Kim Kardashian West publiserte flere bilder fra en bursdagsfeiring utenom det vanlige, midt under en pandemi som mange amerikanere lider av. Foto: Robert O'Neil / Splash News / NTB
I HARDT VÆR: På Twitter er det flere som reagerer etter at Kim Kardashian West publiserte flere bilder fra en bursdagsfeiring utenom det vanlige, midt under en pandemi som mange amerikanere lider av. Foto: Robert O'Neil / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian West fylte 40 år forrige uke, og slikt må selvsagt feires. Dessverre for realitystjernen, gründeren og advokatspiren er det mange som reagerer på nettopp hvordan hun viser frem feiringen, som fant sted midt i en global pandemi.

I USA er det registrert totalt 8,7 millioner smittetilfeller og 226 000 coronadødsfall. Nettopp ble det klart at landet registrerte en halv million tilfeller den siste uken. Som respons på den økende smitten har flere byer og delstater innført strengere tiltak for å få bukt med smitten.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

- Etter to uker med flere helsesjekker og å be alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kan late som at ting er normale, bare for et øyeblikk, skriver Kardashian på Twitter.

- Ufølsom

Realitystjernen skriver at hun og gjestene blant annet danset, syklet, svømte nær hvaler og så en film på stranden, og at hun har blitt ydmykt påminnet om hvor privilegert livet hennes er.

- Før Covid tror jeg ikke noen av oss virkelig satte pris på den enkle luksusen av å kunne reise og være sammen med familie og venner i trygge omgivelser, skriver hun også.

Twitter-brukere har kalt stjernen for grusom og ufølsom for å legge ut så mye bilder fra bursdagsfeiringen mens folk lider på grunn av pandemien, skriver NBC News.

Mens amerikanere står overfor hjemløshet, arbeidsledighet og dødsfall på grunn av pandemien, var det altså ikke populært å vise frem den tilsynelatende glamorøse feiringen på Instagram og Twitter.

Peter Frampton, rockeikon fra 70-tallet, er blant dem som reagerer, skriver TV-kanalen.

- Er du så ufølsom at du ikke innser at dette ikke er hva majoriteten av folk vil høre under den verste smitteøkningen?

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Triste skjebner

En Twitter-bruker skriver at hun har mistet fire måneders lønn, mens en annen forteller at hun måtte ta farvel med moren sin over FaceTime.

- Vet du hva som hadde føltes normalt for meg, Kim? Å ikke måtte si farvel til min mor over FaceTime mens hun døde av covid, skriver brukeren, som mener at å «gni dette inn i ansiktene våre er grusomt og uvitende.»

Kardashian blir også oppfordret til å tone ned slikt innhold på sosiale medier frem til pandemien er over, mens andre forteller om triste skjebner og at de ikke har sett egne familiemedlemmer på lenge.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Andre Twitter-brukere har brukt anledningen til å dra frem den svært kjente hendelsen fra en ferietur Kardashian-familien tok for en del år tilbake, ifølge NBC News.

Søster Kourtney Kardashian minnet henne om at «det finnes folk som dør» da Kim ble fullstendig fra seg da hun mistet en diamantøredobb i havet.

Ifølge Huffington Post ble gjestene testet for covid-19. En representant for Kardashian ville ikke kommentere saken overfor NBC News.

ANGRER: Ireland Tate var sikker på at hun ikke skulle bli syk. Så ble hun corona-smittet. Reporter: Marie Røssland / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer