- Grusom og umennesklig behandling

Etter kun 1 1/2 år som mann og kone skal Tiger Woods elskerinne, Rachel Uchitel, skilles fra ektemannen.

UPOPULÆR: Rachel Uchitel er mest kjent som en av golfstjernen Tiger Woods mange elskerinner,  Foto: All Over Press
UPOPULÆR: Rachel Uchitel er mest kjent som en av golfstjernen Tiger Woods mange elskerinner, Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rachel Uchitel (38) og kjæresten Matt Hahn giftet seg impulsivt under en Las Vegas-tur i 2011. Nå skal de skilles, skriver TMZ.com.

Forrige måned skal paret ha hatt en voldsom krangel, og Rachel skal ha slått Matt etter at han hadde ropt en rekke skjellsord til henne. Uchitel skal deretter ha ringt til 911 for å få hjelp til å fjerne ektemannen fra huset, men ombestemte seg senere, forteller kilder til nettstedet.

Mandag søkte Hahn om skilsmisse og oppga «grusom og umennesklig behandling» som grunn.

- Det er Uchitels mål å klare å løse dette raskt og rolig uten medias innblanding, sier talspersonen hennes Howard Bragman til TMZ.

Et halvt år etter at duoen giftet seg ble de foreldre til datteren Wyatt Lilly (1).

Rachel var tidligere forlovet med bankmannen James Andrew O’Grady, som døde under terrorangrepene 11. september 2001.

I 2004 var hun - i fire måneder - gift med Steven Ehrenkranz, en skolekamerat fra barndommen.

Rachel fikk mye oppmerksomhet da hun i november 2009 ble avslørt som den første elskerinnen til skandaleombruste Tiger Woods. I tillegg hadde hun også et seksuelt forhold til den gifte «Bones»-stjernen David Boreanaz (44).LES OGSÅ: Skilles tre år etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer