<strong>ROSER LARS MONSEN:</strong> Flere av «Ingen grenser»-deltagerne takker programleder Lars Monsen for at de klarte å holde motet oppe under sin strabasiøse villmarkstur. Foto: HÅvard Jenssen/Mastiff
ROSER LARS MONSEN: Flere av «Ingen grenser»-deltagerne takker programleder Lars Monsen for at de klarte å holde motet oppe under sin strabasiøse villmarkstur. Foto: HÅvard Jenssen/Mastiff Vis mer

Gruet seg til å være med i «Ingen grenser»

- Jeg tenkte at å være på TV var prisen jeg måtte betale for å være med på turen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Deltakerne i NRK-serien «Ingen grenser» har imponert tusenvis av TV-seere med hvordan de har trosset sine funksjonshemninger i kamp med naturen og lagt ut på ekspedisjon sammen med programleder Lars Monsen.

En av deltagerne, Kjersti Lium, sier til VG at opplevelsen ble langt mer positiv enn hun hadde fryktet på forhånd.

- Jeg gruet meg til å være på TV, men det har vært veldig positivt.

- Jeg hadde lyst til å være med på turen, og tenkte at TV var prisen jeg måtte betale. Det jeg har fått av tilbakemeldinger fra folk har bare vært positivt, sier hun til avisen.


Flere av årets deltagere sier til VG at spesielt Lars Monsen har mye av æren for at turen ble en så positiv opplevelse for dem.

- Jeg synes Lars Monsen er den perfekte ekspedisjonsleder. Med den enorme erfaringen han har med villmarka følte jeg meg vanvittig trygg hele tiden. Han var aldri langt unna, og har et ørneblikk som fanger opp falt.

- Han var en god støttespiller og motivator. Tøff og streng når det trengtes, men real og rettferdig, sier CP-rammete Kari Sangro Olestad til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk ned ti kilo i «Ingen grenser»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer