Silje Norendal:

- Gruet meg veldig

Ny TV-opptreden frister.

UT AV KOMFORTSONEN: Silje Norendal legger ikke skjul på at hun utfordret seg selv i NRK-serien «24-stjerners julekalender». Her er hun avbildet på den røde løperen under Idrettsgallaen i helga. Foto: Christoffer Andersen / NTB
UT AV KOMFORTSONEN: Silje Norendal legger ikke skjul på at hun utfordret seg selv i NRK-serien «24-stjerners julekalender». Her er hun avbildet på den røde løperen under Idrettsgallaen i helga. Foto: Christoffer Andersen / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere snowboardkjører Silje Norendal (29) la opp i 2020, og de fleste er trolig mest vant til å se henne på skjermen som en ivrig idrettsutøver. Den siste tiden har hun imidlertid vært å se i en litt annen rolle.

29-åringen var nemlig en av deltakerne i det mye omtalte NRK-programmet «24-stjerners julekalender». Under Idrettsgallaen i helgen forteller hun til Se og Hør at det var gøy, men en annerledes opplevelse.

Gikk ut av komfortsonen

- Jeg må si at jeg gruet med veldig til desember før det kom på TV, fordi jeg ble testet hver dag og var veldig ute av min komfortsone. Jeg føler at når folk for eksempel er med på «71 grader nord» og er komiker, så er de ute av komfortsonen hver dag.

Silje Norendal om undertøy fra Victoria Secret og om å sminke seg før konkurranse, i sammenheng med "4 stjerners middag"-program. Viser også frem nakenbilde av kjæresten. Vis mer

Det sier Norendal og sammenligner det med følelsen hun selv hadde under en del av oppgavene i programmet, som ofte krevde at hun som deltaker måtte by på en mer humoristisk side av seg selv.

På spørsmål om det ga 29-åringen mersmak på å være med på flere TV-programmer, svarer hun:

ÅPEN: Silje Norendal forteller at hun gikk ut av komfortsonen da hun var med på NRK-programmet «24-stjerners julekalender». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPEN: Silje Norendal forteller at hun gikk ut av komfortsonen da hun var med på NRK-programmet «24-stjerners julekalender». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Nja, det var veldig fint å utfordre seg selv, og jeg elsker å vokse. Jeg er veldig der i livet mitt nå hvor jeg skal finne ut hva jeg skal bli og hva jeg har lyst til. Og slike utfordringer som programmet lærer meg veldig mye. Jeg blir jo en bedre versjon av meg selv av å gå ut av komfortsonen.

Hun fortsetter:

- Jeg tror ikke det blir noe av det samme opplegget med det første, men jeg følte at jeg fikk veldig mye igjen av å være med på programmet.

Norendal legger imidlertid ikke skjul på at hun gjerne skulle vært med på flere TV-programmer. På spørsmål om hvilket hun ville gått for, svarer hun følgende:

- Hm, det vet jeg ikke helt. Men «Skal vi danse» har jeg tenkt lenge på at jeg har hatt veldig lyst til.

«24 STJERNERS JULEKALENDER»: I denne luken av «24 stjerners julakalender» må produksjonen bryte inn midt i en julelek. Video: NRK Vis mer

- Tung påkjenning

- Har du fått spørsmål om å være med?

- Ja, det har jeg. Men jeg har en kropp som er litt sånn «shaky», så jeg må finne ut om den takler det. Det er jo en ganske tung påkjenning for kroppen, og jeg har ikke lyst til å trekke meg før jeg eventuelt ryker. Jeg er jo en idrettsutøver og har lyst til å være med så lenge som mulig, så det hadde vært veldig kjipt hvis kroppen ryker tidlig.

Videre forteller 29-åringen at hun lenge har fulgt med på «Skal vi danse», og synes det er et hyggelig lørdagsprogram. Selv har hun lyst til å lære seg å danse, men innrømmer at hun «er helt elendig til det».

- Hvis du blir spurt igjen, blir det et ja da?

- Vi får se, kanskje. Jeg har lyst, men må se om kroppen klarer det.

Norendal ser nå fram til hva det nye året har å by på. Nå som idrettskarrieren er over, og datteren Bianca tilbringer mye tid i barnehagen, har hun litt ekstra tid til å reflektere over hva hun vil med livet.

GRUER SEG: Emil Gukild forteller hva han gruer seg til å se på skjermen i «24 stjerners julekalender». Reporter: Sofie Losen. Video: NRK/ Nora Skavhaug. Vis mer

- Det har blitt litt mer tomrom nå. Jeg la opp fordi jeg ble gravid, så har det gått slag i slag, og nå er det litt mer tid ettersom hun er i barnehagen. Jeg må finne ut hva som kan fylle dette tomrommet. Det er vanskelig å finne ut, men jeg er veldig spent og sikker på at det blir et bra år, sier hun.

LES OGSÅ: Ulrikke Brandstorp: - Nær ved å miste hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer