Tiril Sjåstad Christiansen:

- Gruet meg til å fortelle at jeg var gravid

«Farmen kjendis»-profilen kviet seg for å fortelle TV 2 om graviditeten.

LYKKELIGE FORELDRE: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen ble foreldre til datteren Vega i november i fjor. Foto: Sondre Transeth
LYKKELIGE FORELDRE: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen ble foreldre til datteren Vega i november i fjor. Foto: Sondre Transeth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen (25) ledet seg nylig gjennom sin andre sesong av «Farmen kjendis», der det var Instagram-profil Lasse Matberg (35) som til slutt kunne juble aller høyest blant deltakerne.

For Christiansens del var innspillingen på Lundereid gård i Kragerø, som fant sted fra slutten av mai av i fjor, av det spesielle slaget. Hun var nemlig gravid under innspillingen, og i november i fjor kom lille Vega til verden.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen fortalte til Dagbladet i fjor at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Til Se og Hør har programlederen tidligere fortalt at selve fødselen var høydramatisk.

- Jeg tenkte: «Shit»

Nå, snart ett år etter at innspillingen startet, legger ikke programlederen skjul på at hun var nervøs da hun skulle informere kanalen at hun ventet barn.

- Jeg gruet meg til å fortelle at jeg var gravid, og det er litt trist at det er sånn. Tenk så mange kvinner der ute som har det på samme måte med tanke på jobb og karriere. Ikke minst i den bransjen her, som er ganske usikker. Det er fort gjort å bli byttet ut.

VAR GRAVID: «Farmen kjendis»-programlederen innrømmer at hun gruet seg til å fortelle TV 2 at hun var gravid før den forrige runden av programmet tok til. Men det gikk helt fint. Foto: Alex Iversen / TV 2
VAR GRAVID: «Farmen kjendis»-programlederen innrømmer at hun gruet seg til å fortelle TV 2 at hun var gravid før den forrige runden av programmet tok til. Men det gikk helt fint. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Så du gruet deg til å fortelle at du var gravid?

- Ja, jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tenkte: «Shit», og lurte på hva de tenkte om at jeg skulle være gravid under en hel tv-innspilling. Men det gjorde ingen verdens ting. Man må slutte å tenke sånn som jeg gjorde, sier hun med et smil.

Fortsetter i «Farmen kjendis»

Datteren Vega vil være litt over et halvt år gammel når produksjonen går i gang med enda en runde av «Farmen kjendis». Det betyr ikke at hun blir hjemmeværende av den grunn.

- Jeg skal fortsette som programleder, og det er veldig, veldig gøy! Jeg setter stor pris på at jeg får lov til det. Da blir det med en liten én på slep. Vega blir en liten «Farmen»-baby, forteller Christiansen.

UTE PÅ TUR: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen er stadig ute på spasertur sammen, med datteren Vega og hunden deres, hjemme i Grimstad. Foto: Sondre Transeth
UTE PÅ TUR: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen er stadig ute på spasertur sammen, med datteren Vega og hunden deres, hjemme i Grimstad. Foto: Sondre Transeth Vis mer

Men det er ikke bare den lille jenta Tiril Sjåstad Christiansen får med seg «på slep». Også kjæresten Stian Lauritzen (33) blir med på lasset.

- Mamma har sagt seg villig til å være barnevakt, og Stian blir med og har deler av sin pappaperm der. Han drar på jobb de dagene jeg ikke er i produksjon, men blir med meg og vugger på Vega de dagene jeg er på innspilling. Det blir koselig å ha med seg familien på jobb. TV 2 legger det så godt til rette for meg, og det setter jeg stor pris på.

Drømmer om eget tv-program

25-åringen ser merkbar forbedring på egen prestasjon i vinterens «Farmen»-sesong, kontra hennes første sesong.

SEIER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis». Vis mer

- Jeg synes selv at jeg tok ganske store steg. Jeg blir jo litt pirkete og føler på en måte at jeg aldri gjør det godt nok. Man får liksom ingen bekreftelse på hvordan man har gjort det. Jo mer man gjør det, jo bedre blir det, rett og slett.

Og:

- Jeg gledet meg til å gjøre runde to av «Farmen kjendis», men nå gleder jeg meg enda mer til å gjøre nummer tre. Jeg føler meg desto mer sikker nå, sier Christiansen, som med tiden også drømmer om å gjøre andre og egne prosjekter for kanalen.

- Men det er lettere sagt enn gjort. Det tar tid, man må finne det perfekte konseptet som passer meg, og som samtidig er noe som tv og seerne vil ha. Det må føles som en «innertier». Og så må man tørre å pitche det og håpe at de som bestemmer tenker det samme, medgir hun overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Til retten etter boligkjøp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer