GRUER SEG: Linni Meister sier til VG at hun gruer seg til å fortelle sønnen om sexvideoen som ligger ute på nettet.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
GRUER SEG: Linni Meister sier til VG at hun gruer seg til å fortelle sønnen om sexvideoen som ligger ute på nettet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Gruer seg til sønnen får vite om sexvideoen

- Hvis jeg hadde funnet filmen, hadde jeg brukket den i to.

Publisert
SEHER.NO:  Linni Meister (24) er i vinden som aldri før, og i den nye dokusåpen «Linni», som går på TV 2-kanalen Bliss, får tv-seerne et innblikk i hverdagen og familielivet til den populære blondinen, som ble mamma til lille Dennis Michael for 13 måneder siden. 

Det å være småbarnsmor er imidlertid ikke bare enkelt for Linni, og til VG forteller 24-åringen at det er visse ting fra fortiden hun gruer seg veldig til å fortelle sønnen om.

For om lag fem år siden slo Linni gjennom som en av modellene i Team Aylar. Kort tid etter ble det kjent at det hadde lekket ut en sexvideo av henne og ekskjæresten Kristian Hilberg på nettet.

Siden den gang har Linni etablert seg som kone og mor, og 24-åringen er klar over at sønnen kommer til å få vite om sexvideoen når han blir større.

- Jeg må bare fortelle ham at det fins utrolig mange onde mennesker i verden, som ikke ønsker deg noe godt. Hvis jeg hadde funnet den filmen, hadde jeg brukket den i to. Samtidig må jeg forklare at dette er noe som to mennesker gjør når de er glad i hverandre. Sex er jo noe alle har, sier en tårevåt Linni til VG.

Ifølge modellen var det også svært vanskelig for henne å fortelle familien om videoen.

- Det var jævlig å snakke med pappa om det, men familien min var veldig støttende da det stod på som verst. For meg har det vært til stor hjelp. Vi er jo bare mennesker alle sammen, og vi må prøve å behandle hverandre med respekt, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg la meg ned og hylgråt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer