- Gruer meg til at kjæresten ser dette

Svein Østvik avslører sitt pinligste øyeblikk i årets «Charterfeber». Se video!

KYSSET TO VENNINNER: Svein Østvik hevder han synes det blir flaut å se scenene fra en fuktig fest i årets «Charterfeber», hvor han kysset to venninner etter tur. Foto: TV3
KYSSET TO VENNINNER: Svein Østvik hevder han synes det blir flaut å se scenene fra en fuktig fest i årets «Charterfeber», hvor han kysset to venninner etter tur. Foto: TV3 Vis mer
Se video med Charter-Svein og moren Lily nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  - Jeg opppfører meg ikke noe annerledes selv om jeg har med meg muttern på tur, smilte Svein Østvik (49), da han tirsdag feiret premieren på årets utgave av TV-serien «Charterfeber» med moren Lily (84).

Etter fem tidligere sesonger i Syden med kameraene på slep, hevder Svein han sjelden blir flau over å se seg selv på TV, men i år var det ett unntak.

- Det skjer ikke så ofte. I år er det vel en ting, som kommer allerede i neste episode. Jeg kysset to venninner rett etter hverandre, og det er ikke noe B-lags kyss, he he, sier han til Seher.no.

I forrige uke ble det kjent at Svein har funnet kjærligheten med Sandefjordskvinnen Heidi Tveitan, etter å ha deltatt i «Jakten på en kjæreste» i ukebladet Se og Hør.

Svein - som kom uten Heidi til premieren - avslører at han ikke har forberedt sin nye kjæreste helt på hans kommende amorøse TV-eventyr.

- Det kan bli litt pinlig. Hun er forberedt på det, men hun vet ikke at det kommer allerede i neste episode. Det gruer jeg meg litt til.

Mamma Lily hevder hun storkoste seg på sin andre tur med sønnen.

- Jeg hadde det veldig gøy, og synes det er veldig gøy å se på, sier hun til Seher.no.

«Charterfeber» ser du på TV3 tirsdager kl 20.30.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Alvorlig syk under Charter-innspilling


<

[obj:media:8945]