ANGRER IKKE: Ifølge Noor angrer hun ikke på at hun hadde sex med Therese inne på "Paradise Hotel".  Foto: TV3
ANGRER IKKE: Ifølge Noor angrer hun ikke på at hun hadde sex med Therese inne på "Paradise Hotel". Foto: TV3Vis mer

- Gruer meg noe sinnssykt!

Men Noor angrer ikke på at hun hadde sex med Therese i "Paradise Hotel"...

SEHER.NO: I tirsdagens episode av "Paradise Hotel" får seerne endelig vitne den mye omtalte jentesex-scenen mellom glamourmodell Noor Kamil (23) og bifile Therese Adsen Aanonli (26).

Etter en fuktig fest på hotellet begynner de to jentene å flørte heftig og kline med hverandre foran de andre deltakerne, før de trekker seg tilbake til Thereses rom for å tilbringe en het natt under laknene...

Episoden har allerede fått mye oppmerksomhet, og Noor innrømmer at hun gruer seg til å sette seg foran tv-en tirsdag kveld.

- Ja, jeg gjør det, altså, noe sinnssykt. Men det blir godt å få det unnagjort. Det kommer ikke til å være noe jeg sitter og ser på med mamma akkurat, humrer hun til Seher.no.

Likevel angrer hun ikke på jentesexen.

- Jeg angrer ikke, selv om jeg fortsatt vurderer å reise bort et par dager. Det var ganske morsomt da. Det hele startet jo med at vi ville pirre guttene, og vi synes det var kjempegøy. Det vi gjorde var jo noe vi ville gjøre der og da, sier hun.

Og 23-åringen tror hun kommer til å få mange reaksjoner etter "Paradise"-episoden.

- Ja, det vet jeg at jeg kommer til å gjøre. "Paradise" er jo på mange måter fremstilt som rene sexhotellet, men at det nå skjer et slikt "bytte" kommer sikkert som en overraskelse, sier Noor.

Om det blir mest negative eller positive tilbakemeldinger, er hun imidlertid usikker på.

- Jeg tror mest på det siste. Jeg har allerede fått mange tilbakemeldinger fra folk som synes det var modig av meg og positivt gjort, at jeg viser respekt for min legning. Uansett så tåler jeg også å få kritikk, jeg er fornøyd med meg selv, sier hun.

"Paradise Hotel" sendes på TV3 mandag til torsdag kl. 21. 30!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Har hatt sex med tre jenter